30 September 2008

Jag funderar på att bara skriva när något roligt har hänt. Ungefär som mxträning och roliga helger. Eller bara depp-skrivande. Det får vi se [:    miss you.



klicka på bilden!


29 September 2008

Sitter hemma och har huvudvärk av röken, som vanligt. Gick hem från skolan idag. Skolan var inge roligt alls. Försökte prata med Viktor men vi kanske inte precis kom fram till något speciellt. Får hoppas att det fixar sig. Vill inte förlora en sån bra kompis igen. Menmen [: Ut över annat så hade jag inte orken till skolatbetet idag. Vart mycket sova/lyssna på musik istället. Men som sagt inte ska man bry sig om sånt som hänt. Nu sitter jag och ska snart försöka jobba lite med Shakespeare. Redovisning nästa vecka. Alltid lika nervös.


Jag saknar däremot Marcus rätt ordentligt. Idag är det ett år och tre månader. PussPåDig <3


förare: Jennifer Larsson , Fotograf: Marcus Westergren

Ω

28 September 2008

Ny blogg igen. Aldrig blir man nöjd med saker och ting.

Denna helg har varit bra. Mx i Vingåker igår. Min träning gick bra. Fick till det hur bra som helst i sanden! Men för Marcus del vart det inte bra. Kast i uppfarten och då kan man nästan gissa på hur det går. Det värsta var att jag låg bakom när jag såg det hände, och det är min värsta skräckupplevelse på länge. Att åka förbi han när han ligger på marken var inge vidare kul. Det var bara att släppa hojjen och springa fram till Marcus och säga till att han skulle ligga stilla. Sen vart det fram fort till han "hela" motorcykel och ta upp den tills någon annan kom. Till slut kom Pappi och sa att jag skulle sätta mig på min hoj igen och köra in i depån. Att lämna Marcus liggandes var inge roligt. Sen var det sitta nervös ett tag. Men sen kunde jag inte hålla mig, var tvungen att gå till Marcus. Såg att han ställde sig upp vilket var en härlig känsla. Det vart inte värre än brutet revben och hårt slag mot höften. Kvällen vart lugn, det vart hem och duscha sen fara till Mammi en stund. Efter vart det hem och mysa och kolla på Polisskolan 3 och Svensson Svensson.

Krya på dig älskling [ imorgon är det ett år och tre månader ] <3


RSS 2.0