Blond eller icke?

Sitter och funderar på om jag ska fortsätta med det ljusa håret, eller försöka färg en färg som är mer lik min. Får fundera några dagar och se hur jag göra sen.

Imorgon börjar skolan, och helt plötsligt kände jag inte för skolan igen. För i slutet av dehär dagarna har det börjat kännas bra.. men så börjar skolan igen och tillbaka till gamla rutiner.

Nu ska jag stänga av datorn och sen lägga mig i fåtöljen med mitt gosiga täcke och se om det är något bra på tvn ikväll. Nu ikväll har Marcus jobbat lite matematik.. och må säga att han är osmart för ofta. Men gillar honom ändå <3

nu är det så att jag ska försöka fixa hemsidan.. igen. aldrig nöjd!


Good morning.

Förstår inte hur jag kan vara så morgonpigg även fast jag lade mig sent! Idag händer inte mycket. Vi ska fita lillebror klockan tre, och sen efter det ska jag åka hem till Marcus igen och vara kvar över natten. Får se om det blir ett medelpass ikväll också.. har ju fortfarande ont i svanskotan.. tummen upp för det! Pappa tyckte att vi ska söka för det och se så inget är fel på den. Men sen kan det ta väldigt länge innan det slutar göra ont när man slår i den. Annars får man köra ett litet träningspass hemma.


Här var då nya jackan, Den Röda.


Rött - So me. Sen blir det mina röda tygskor mot våren också. Har haft röda skor enda sedan Marcus och jag vart tillsammans ungeför, alltid uppdaterat med nya som jag snart ska göra också. Synd bara att de affärerna jag kollat i så har dom inte röda längre. Men håller utkik :)

Ikväll har jag lyckats rensa garderoben. Och må säga att jag hade mycket jag inte ens har använt eller som jag använder längre. Så att det var skönt att ha lite mer plats åt annat. Nu ska jag sätta mig och kolla på Wildchild tror jag, eller om jag ska göra det imorgon. Får se hur jag gör!


Ny jacka!

Idag gick syster och jag upp vid nio, åt frukost med Marcus mamma sen gick vi ner till TP. Och jag tror att jag har gjort det bästa köpte på länge. Nämligen en ny jacka, Everest från Stadium. Skulle kosta 600kr men gick på rea 300kr. Och jag är väldigt glad och nöjd med köpet. Visar bild senare! Men sen har vi varit och köpt födelsepresent till lillebror som fyller på måndag. Hoppas han också blir glad :) För övrigt köpte syster en likadan jacka fast en annan färg bara.

Idag går kattcupen i Kungsör. Undra hur banan ser ut, hoppas det går bra för grabbarna + tjejerna om det är några med. Förhoppningsvis om en vecka är vi på crossbanan också. Jag längtar jättemycket tills att köra. Och banan skulle vara plogad och fin. Så nest weekend.


Rock away, rock with me.

Sitter och lyssnar på låt nummer ett i mitt egna lilla musikhuvud. Nämligen Lazee :) Han är bra!
Topp fem i min spotify-lista!
1. Lazee - Rock away
2. Papa Roach - I almost told you that i loved you
3. Lazee - I'm not pop
4. Skillet - Don't wake me
5. Dead by April - Losing you

Där har ni lite bra låtar!


Haha, sjukt.

Det regnar ute! Vad är det här för värld? Marcus kom upp med 2 liter saft i en bunke nyss ( utan att spilla ). Sen gjorde han vitlöksbaugetter. Yuumi! Hade tänkt att gå ut och ha snöbollskrig, men det går ju inte när det regnar. Sen kommer väl Jessica och Fredrik, tror vi. Och då blir det vara ute i lastbilen. Jag vill ha sommar nu :( Crosstävlingar, träningar, värme och bad. Åhh:( Försvinn snö!


En rolig dag.

Haft en rolig dag med två av mina klasskamrater i Stallis/Strängnäs. Allt ifrån biljard till käka pizza. Himlans kul. Och nu sitter jag hemma hos Marcus, btw.. han är bäst. Imorgon ska Marcus och jag på bussresa, vi ska nämligen till Torshälla för att hämta två lappar.. haha. Sen ska jag springa in till Coop kanske. Längtar. Imorgon kväll kommer min syster och hennes pojkvän hit så att det blir mystajm och övernattning i lastbilen med dom. Så härligt att man kan umgås med sin syster på det sättet. Köpte för övrigt ett par fina örhängen med bokstaven M på idag.

Snart börjar skolan igen. Och på lördag måste jag hem! Måste rita bilderna till bilden i skolan.. usch. Jag suger verkligen på att rita. Men måste få det gjort så jag inte ligger efter. Skulle vara så skönt att ha det gjort.


Still frame.

Pelle sitter och jamar/pratar med Marcus. Han gör allt för att få smaka lite yoggi. Pelle har tjatat om det i en kvart nu. Och där kom det igen. Mjaauuuu och sen kommer tassen på benet. Haha :) Inte konstigt att han väger åtta kilo och ser ut som en boll. Han äter som en häst. Men bortsett från det ska jag snart ner och äta. Och sen fixa iordning mig för avfärd mot Strängnäs. Kommer hem mot kvällen igen och då ska jag till Marcus igen. Och imorgon kanske det blir mys med de bästa, Louise & Pontus kommer kanske och då ska vi sova ute i lastbilen och kolla film och så. Som förra helgen :) Men nu måste jag äta!


Tv-tajm!

Kollar på dehär hemmafruarna.. sjukt. Är det positivt eller negativt att ha ett sånt liv? Ja, jag vet inte. Men det är så kul att kolla på eftersom det livet är nog långt bort ifrån mig. Haha :) Nu ska jag inte vara dum eller så, men alla har sina egna åsikter som tur är. Nu ska jag kolla vidare!

Imorgon blir det vara med kompisar, spela biljard.. haha. Kan bli kul om det blir så :)

Btw, nästa helg. Jag hoppas det blir träna på 250 på bästa banan. Och sen hoppas jag på bra väder så att det blir lite bilder.


Mot mitt andra hem.

Strax ska vi åka till Marcus. Hans pappa kommer och hämtar oss. Och sen blir det antagligen film ikväll. Imorgon kanske jag skulle till Strängnäs. Så det blir helt enkelt bättre om jag är hos Marcus, närmare till staden. Han berättade också att nästa helg blir det kanske Söderhamn, och lastbilen. Om det är sant som han säger, då är jag så himla glad! Men nu ska jag packa vidare till mitt andra hem! ♥


Duktig i photoshop någon? :)

Letar efter någon som är duktig i photoshop. Skulle behöva ha hjälp med en sak, hör av er om ni vill hjälpa till! :)

För övrigt har jag, Marcus och lillebror Kevin varit ute och kört fyrhjuling nu. Och nu har vi nog alla ont i kroppen efter vurporna man gjorde. Detta fina väder gör mig väldigt glad! Inte så kallt ute heller, tummen upp. Imorgon är det torsdag och då kanske det blir vara med kompisar. Och Marcus skulle också vara med kompis, great! Sen blir det hem till honom efter det. Och sen blir det helg igen. Då hoppas vi på motocross. Får prata med Marcus pappa och mamma om den saken. Nu ska jag och Marcus kolla på tv, fast han gör ju redan det.


Ken De Dycker , en bild jag tog på VM i Uddevalla! Saknar VM!


Goodmorning.

Klockan är nu nio och jag vet inte vad jag ska hitta på. Alla sover, förutom Kevin då men han är nere och kollar tv. Idag är det bra väder och det blir väl fyrhjuling senare. I helgen hoppas jag att det blir köra cross. Är rätt sugen på det, det var ju ett tag sedan och sen har det inte blivit av. Vill ha sommar och roliga träningar i Söderhamn med de bästa och snällaste personerna ever. Hoppas att få en chans att lyckas där uppe sen!


Inge bra på tv!

Såna här dagar då det inte finns någoting att göra eller något bra på tv.. det är jobbigt! Så att jag vet inte vad jag ska hitta på nu. Imorgon eller på torsdag blir det ner och träna. Får ångest att att gå hemma och inte göra någoting, fast idag har vi ju varit ute i djupsnön.. tar det som lite träning iallfall. Haha! Igår var vi ute och gick i snön med! Saknar skolan på något sätt och vis, där gör man alltid något.


Snö och återigen snö.

Nu har jag tröttnat väldigt mycket på snön, det slutar aldrig komma snö. Fast man ska väl kanske inte klaga när för en gångs skull Sverige har snö som legat kvar länge. Vi hade strömavbrott för ett tag sedan, men den kom tillbaka som tur var. Idag ska jag sätta mig och fixa hemsidan, blir ny header + lite smått. Men iallfall, sitter här i min gosiga gröna tröja med hög krage som jag fick av syster igår. Varm å go. Och sen får vi se vad som händer senare idag. Nu ska jag iallfall gå upp till min ena dator etfersom Kevin vill spela farmville här.


If you wanna be happy..

..for the rest of your life. Never make a pretty women your wife. Go for my personal point of view. Get an ugly girl to marry you. Den låten har jag fått på huvudet just nu. Menmen, får sjunga ut mig tills jag blir upphämtad av syster och Fredrik snart. Blir åka till TP och shoppa.. haha. Hon fyller ju trots allt år idag :) Dom borde komma snart tycker jag. Sen när jag kommer hem ska jag städa rummet för att sen kommer ju M hit och ska sova kvar här. Och imorgon blir vi barnvakt åt mina småsyskon, fast dom är ju inte så små längre. 7 och 8år. Jag är mycket uppåt idag känner jag, kanske för att det gått bra med hemsidan. Och sen hoppas jag på god mat idag! Men nu ska jag stänga av datorn, hejdå ♥


jenniferlarsson.se

nu börjar det hända lite saker på hemsidan. kolla in! www.jenniferlarsson.se det bilr bara fler och fler album med bilder som kommer upp nu också. kommer förhoppningsvis sitta idag med det sista på hemsidan, Marcus ska komma och hjälpa till lite senare. Idag är det också min systers födelsedag, 19 år. Grattis ♥

Nu ska jag fortsätta fixa. Wiho :)


Myshelg med de bästa.

Igår eftermiddag kom Pontus och Louise och hämtade oss för att vi skulle åka hem till henne och sova över. Kvällen vart mycket lyckad med mys, bus, prat & mat. Marcus och Pontus gick över till Louise moster, om jag minns rätt och skulle låna filmer. Och de kom tillbaka med 22 st. Men tyvärr kollade vi inte på en enda av de. Kollade på Förhandlaren som slutade halv ett sen gick vi och lade oss, då kom vi på att vi inte var så trötta. Men sen vaknade vi och då hade det kommit 30-40cm snö. Great! Jag själv var vaken två timmar innan dom andra så jag lade mig och läste Jörgen Nilsson - En crossad dröm! Måste läsas! Men sen vaknade de andra och då låg vi och pratade och sen vart det jättegod frukost. Och sen tillbaka till sängarna och myste med våra karlar. Men måste bara säga, så lyckad!  

Halv fyra idag började bion för mig, Marcus, Kevin & Kim vart nämligen Farsan. Var ju så himla bra! Nu ska jag sätta mig och fortsätta kolla på GhostRider som går på kanal 3.

bäst helg!
inlägget skrevs igår.


Mitt liv i text = bloggen.

Woho! Nu har ett album hamnat på hemsidan, och det är flera kvar. Det går framåt med andra ord. I menyn på hemsidan stod det förut " bloggen " och nu står det i stället " mitt liv i text ". Eftersom ja, text. Ska bli så himla skönt att ha allt gjort senare. Vi ska snart äta god god mat och sen ska vi gå hem till Pontus & Louise. Så hinner förhoppningsvis inte blir klar med bilderna idag. Men några album kommer upp. Men nu ska jag stänga ner internet och hoppas att det går snabbare med att fixa de andra.


Snöoväder.

Det snart och blåser som bara den. Inget man vill vara ute i. Idag vart det ingen körning som sagt, blir vara inne hos Marcus idag om vi inte ska göra något annat. Jag är så himla körsugen som det finns inte ord till det. December var sista gången jag körde, sen har det alltid blivit annat ivägen. Som förra helg, då gjorde jag illa knät dagen innan i Romme och hade ont som bara den på lördagen då jag hade kameran i handen istället. Men kameran eller cross, lika viktiga. Men nu ska jag läsa vidare i skvallertidningen jag köpte igår. När jag ändå nämnde det så igår åkte vi ner och åt på Max med Louise och Pontus, sen till Coop för att köpa dricka. Där träffade vi Pontus mamma så vi slapp ta bussen hem igen. Och väl hemma hos Pontus vart det kolla på skräckfilm, kan inte namnet på den. Men bra var den iallafall. Och nu har min lilla bebis Marcus haft mardrömmar inatt. Haha, stackarn :( 

Nu ska jag försöka fixa hemsidan.. haha! Wish me good luck!
 


Vad ska jag ta mig till?..

.. när inget fungerar som det ska. Har inte fått photoshop att funka ännu, men har lagt av för dagen nu. Marcus kommer snart och hämtar mig och jag ser fram emot en kväll med de bästa. Imorgon skulle Marcus ha kört cross, men han har haft ont i ryggen och det var värre idag. Så får se hur det blir med det, nu när det är lov så tänkte jag att jag måste planera in något roligt med Marcus. Ska kolla om det finns platser på bio också. Farsan! Nu har jag reserverat bio föra fyra tills på söndag. Härligt Härligt. Nu ska jag gå och klä på mig! Sen stänga av den här datorn! Och ta med den till M!


Sjätte timmen.

Nu har jag suttit vid datorn mer eller mindre i sex timmar. Nu har jag lagt upp alla bilder i mappar som jag strax ska börja göra till gallerier på hemsidan. Wiho! Har bytt dator också, för att min egna kunde inte göra det för att den skyddar så att jag inte kommer in på ftp, tror One.com iallafall att den gör. Så nu ska jag försöka på den här istället. Marcus ringde för att tag sedan och berättade att vi ska vara med bästa paret på hela jorden, nämligen Kajmo och Louise ♥


Ännu en fredag.

Påbörjar min andra timme här vid datorn. Just nu lägger jag in bilderna i ftp-mappen till hemsidan så att jag senare kan lägga upp dom. Sen måste jag göra en presentation om mig på hemsidan, lite smått fakta och så. Sen ska jag försöka att få med Marcus på ett hörn där också! Men nu blir jag surer, One.com är det bara krångel! Iallafall när man helt plötsligt inte kan logga in och albumet blir konstigt. Grattis!


Sportlov.

Nu har sportlovet för mig och resten av skolan börjat. Hade studiedag imorgon så får en dag mer. Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen över att det är lov. Såna här korta lov gör man inte mycket på. De dagarna man sitter hemma och har absolut ingeting att göra, då önskar jag att skolan varit igång istället. Menmen, jag har börjat fixa bilderna till hemsidan. One.com strular lite så att jag får fortsätta imorgon, började nyss på min fjärde timma här vid datorn och har hitills fixat ihop fyra eller fem album till hemsidan. SM i Västerås, CC Dråpslaget, Träning i Örebro, Träning i Arboga och sen känner jag på mig att det var någon mer. Och imorgon ska jag fortsätta med resten om datorn inte krånglar tills sig bara.

För övrigt var det en bra dag i skolan. Skoj som alltid, lite för mycket så så det slutade ute i snön i verkstadskläderna. Fick inte mycket gjort på verkstaden så jag tog hem och ska göra någon/några kurser hemma. För se helt enkelt, har fortfarande bilderna att göra. Måste göras snart! Och på lovet, ja vad händer då? Enda som jag vet, eller tror är att jag skulle till Stallis någon dag. Sen vet jag inte :)

dålig kavalité eftersom den är bara nere på 800 px.


Snart skolan.

Sitter hos Marcus utan strumpor, borde verkligen gå ner och hämta de. Bussen går om tjugo minuter. Men idag blir det skola.. sista dagen! Sen sportlov. Kommer bli skönt med lov igen. Vi har pratat lite om vad vi ska göra, men inget bestämt. Men nu måste jag kila iväg! Ha en bra dag!


Looking for the lifeline.

Sitter här på morgonen och lyssnar på musik som alltid får en pigg och oftast glad. Nu vet jag inte riktigt vad jag är :) Mot bussen om ca 40 minuter. Ska ta hand om de små snart också, så det är klara. Sen skolan, sitta och vänta i en timma nästan ensam om inte någon annan är där. För övrigt går Dead By April hög i headsetet, mycket bra. Efter skolan ska jag åka hem till Marcus och försöka att jobba lite fyrk, miss him. Men nu ska jag lyssna musik och kolla runt lite på internet. Ha en bra dag.

Sommaren 2007. Sommaren 2008. Sommaren 2009. - så jävla bäst. En svordom, yes it is. För att det förklarar allt bara. 2007 var året det vart vi och det var de bästa året i mitt liv Marcus.


Thinking.

MycketMycket går omkring i mitt huvud just nu. Och hör fortfarande dina ord " Tänk positivt Jennifer ". Om man inte kan vara mer positiv, om man känner att det här är inte riktigt en själv eller ens dag. Brukar inte vara så personlig i blogg, inte riktigt mig grej att skriva om sånt här. Men tänkte dra till med en inlägg för att, bara för att liksom. Alltid jag som har så svårt att inte sluta tänka som mycket. Världen skulle vara så mycket lättare för säkert många fler än mig om man inte kunde tänka så mycket som jag gör. Men nu ska jag stänga av datorn och vänta på att Marcus ska ringa, saknar honom. Sen ska jag lägga mig och försöka plugga lite. Bilderna till skolan har ännu inte blivit gjorda.. vilket suger! För mig. För jag vill bli klar, måste få det gjort snart.


Happyface.

Alla hjärtans dag iår var helt klart toppen. Marcus och jag vaknade runt nio och då låg vi och pratade om allt mellan himmel och jord och det var mys. Sen gick vi upp för att Uffe hade köpt ett par nya fälgar till Marcus bil som vi skulle hämta. Men innan det hann också Marcus göra något. Jag var nere du han ropade på att jag skulle komma upp, då sa han: kolla i dina kameraväska. Och det gjorde jag och där hade han lagt en ask godishjärtan, sött. Detta är tredje gången vi firar denna dag. Men iallfall, så åkte vi sen och hämtade fälgarna i Kungsör och sen släppte Uffe av oss vid Tuna park. För att jag skulle köpa en sak till Marcus, och han en sak till mig. Sen gick vi hem, så himla fint väder och varmt var det ute. När vi kom hem så skulle vi fälla ett träd på Marcus tomt, skitkul! Jag sågade upp bitarna, tills Lena tog över. Efter en lång dag ute åkte vi och hämtade pizza, åt upp en hel pizza själv :| inte inträffat på flera år. Men sen vart det långdusch och mys vid tvn. Puss på denna dag. 
 
detta fick Marcus av mig.
Nu ska jag stänga av och göra iordning inför skolan. Sen efter skolan ska jag ner till gymmet och vänta på pappa tills han tränat klart.


Alla hjärtansdag.

Idag är det alla hjärtansdag, och det ska Marcus och jag inte fira på något speciellt sätt. Jag ska ner till Tuna och kolla efter en sak till honom bara. That's it :) Just nu ligger han och sover så sött med Pelle. Hihi

Igår, träning i Enköping. Fick många schysta bilder som jag lägger in när jag kommit hem igen. Kallt som bara den var det att gå omkring där, och ont i knät att traska runt i snön. Fick närmare 300 bilder iallfall, sen gav jag upp och gick och satte mig i bilen för att mina fingrar och tår gjorde ont. Pojkarna körde på fint. Hade varit kul att köra, men typiskt att man inte kunde för att banan var bra. Lite smal på några ställen, men fint plogad.

Nu ska jag snart gå ner och äta. Är hungrig. Men klockan är bara åtta. Hela helgen hittils har jag bara varit trött. Har gått och lagt mig halv tio igår och förrgår och sen går jag upp runt sju-åtta. Äsch, nu ska jag hitta på något annat. Ha en jättebra Alla HjärtansDag♥


07.18

Kan inte sova, men är jättetrött. Knät gör ondare idag och det är inte kul att gå i trappen. Men det är var värt det. Romme igår var bäst. Gick upp kvart i fem och var vid skolan halv sex och fick vänta cirka 30-40 minuter på att någon skulle komma. Och sen kom vi hem vid sextiden igår kväll och så fick man stå och vänta på Marcus när han skulle hämta mig. Han är seg.. oftast :( Men som tur hade man sällskap av det andra. MenMen, idag blir det motocross för Macke och fota för mig. Hoppas vädret blir bra också. Och hoppas inte det är så kallt ute. Btw, pappa har varit och hämtat min dator så nu kan jag fixa iordning hemsidan! Wiho! Kommer hamna rätt mycket bilder på den nu, jämnför mot förra hemsidan. Och dagens bilder kommer också upp så småningom.


RommeAlpin.

Bästa dagen på länge! Haft så himla kul med alla. Bussresan dit vart sitta brevid Lucas och så kollade alla, iallafall många på Gustaf 2. Sen när vi kom fram vart det ställa sig i kö till uthyrningen av utrustning. Fick likadana skidor som jag hade när jag gick i 7an och åkte upp till Romme. Men sen vart det bara att åka, eller iallafall försöka. Första svängen var den värsta, trillade och vred knät och tappade båda skidorna. Men sen gick det onda över i knät, eller så slutade jag bara tänka på det. Linnea gjorde en vurpa i ankarliften och vi störtvägrade när de andra ville att vi åkte med dom dit upp på toppen i ankarliften.. sen vart Linnea och jag övertalade och åkte med upp. Gick fint i ankarliften när man hade någon som kunde :) Men sen åkte allihopa och bara åkte. Som sagt bästa dagen! Bästa fredagen! Ska nog åka dit i tvåan igen, är ett måste. Bussresan hem var härlig, var mycket trött och höll på att somna flera gånger på vännen bredvid. Log och kollade lite då och då på Fantomen som gick på film. Men tröttnade och försökte sova. Tur att man hade såna omtänksamma vänner med till Romme. De är ju bäst. Hoppas på fler gånger.

Linnea, du betyder mycket mer än du tror för mig.

FP
in Romme, totaly best.


We can runaway.

Sitter och lyssnar på musik och har nyss packat lite inför helgen. Imorgon Romme med de bästa, lördag motocross och söndag blir väl mysdag. Jag ska gå upp kvart i fem imorgon bitti, inget jag ser fram emot. Och kommer vara i skolan jättetidigt och så ska jag stå utanför och vänta :| oops. Hoppas att någon annan kommer tidigt också! För att jag vill inte stå där och vänta ensam. Men måste fortsätta fixa iordning allt tills imorgon! Blir sitta med Lucas på vägen upp och Linnea på vägen ner. KOMMER BLIR SÅ HIMLA KUL! Att komma bort från Eskilstuna en dag med kompisar och bara ha roligt.


Hos Westergren.

Igår när jag kom hem till Marcus så hade han möblerat om i hela rummet, varför vet jag inte. Vart inte mycket gjort igår, kollade på film och sen gick vi och lade oss. Och nu ligger han i sängen och jag snodde hans dator för att skriva lite här. Skolan börjar om två timmar, ska ta bussen kvart i åtta dit. Blir man där lite tidigare så man kan göra annat och ta det lugnt. Igår pratade vi om vart vi ska köra i helgen. Det kommer bli kul. Om jag själv kör eller inte, det får vi se. Kör jag inte så har jag kameran :) Är ju förkyld och ska till Romme imorgon så känner på mig att jag inte kommer bli friskare tills på lördag. Men nu ska jag gå till Marcus och få honom att vakna till lite!


Be with you.

Träningen igår kväll gick super, mycket bättre än förra gången. Denna gång körde jag med Pia, och hon kan ju iallafall.. haha. Riktigt kul var det! Får se hur det blir nästa vecka, hoppas jag kan gå då igen. Menmen, idag ska jag åka till Marcus och sova kvar där en natt. Nu är jag barnvakt åt Kevin och Kim och jag ska med dom med skolbussen också. Så jag blir nästan en timma tidig i skolan. Nu är det två dagar kvar i skolan sen Romme. Linnea och jag kommer har så himla roligt på skidorna. Men nu måste jag gå, ha en bra dag.


Home again.

Nu är jag hemma efter första skoldagen denna vecka. Skolan gick bra, och hade ovanligt skoj. Med syster såklart! Hon bör sluta dricka cola och kaffe. Och hon är så snäll att jag får en mobil av henne snart! Nu sitter jag och lyssnar på musik, ikväll blir det Ki Box. Längtar! Nu ska jag kolla på tv, och jag saknar Marcus jättemycket.. ska träffa honom imorgon!

Måste säga att Lucas, du är än mycket bra vän


Back to school.

Känns skönt att åka tillbaka till skolan igen.. är jag alltid den enda som längtar? Fordonsprogrammet, så bäst. Tänk om jag hade valt något annat.. läskigt att bara tänka på det. Om en stund ska jag gå och fixa iordning mig och svara på de sista frågorna om Batteriet som vi hade i hemuppgift. Som vanligt går jag upp tidigt när jag har sovmorgon, för då är jag aldrig trött.. men när vi börjar tidigt då är jag trött! Men nu ska jag kila iväg.. magen kurrar!
Ha en bäst dag!


Hooked up a feeling.

Imorgon blir det skolan igen. Kanske måste åka in redan åtta, för att annars kommer jag inte in till skolan på något annat sätt.. :( och börjar tio i elva. Och lunchdejt med syster blir det också. Jag ska kolla på CSI om en timma, det måste jag komma ihåg. Känner att jag börjar bli förkyld, vilket suger. För att jag vill vara i skolan och inte sitta hemma ensam och inte göra någonting. Kan ju ändå aldrig sova när jag är sjuk. Får hoppas att jag blir bättre än sämre tills imorgon. Marcus ligger hemma och är sjuk :( krya på dig ♥


jenniferlarsson.se

Jag känner att jag verkligen vill fixa iordning min hemsida nu. Tråkigt att min egna dator var tvungen att gå i idé just nu. Där nästan hälften av alla bilder ligger inne, resten ligger på bärbara hårddisken. Men så länge får ni nöja er att kolla runt på gamla hemsidan - www.jl-foto.se Den kommer att försvinna när jenniferlarsson.se är klar. Nu ska jag gå ner och börja plugga lite, och sen gå ut en sväng med kameran i ena handen och mobilen i den andre.

Hejdå så länge!


Animal 2010.

Sovmorgon och så går man upp klockan sju, haha. Skulle ha pluggat med vän idag, men det vart inte av så jag blir ensam hemma och ska plugga. Gå ner till farmor och mysa lite. Det är bild, svenskan & fyrken som MÅSTE göras idag. Det är ett mål med dagen. Kanske hinner med att fota lite, det är ju trots allt fint väder.

What you've got boy is hard to find


Mycket bra söndag.

Dagen började mycket bra. Humöret i topp och en underbar och snäll pojkvän. Satt och kollade på film tills det var dags att gå ut och skotta taket på lastbilen i det fina vädret. Gick fint. Sen fick Marcus för sig att hoppa ner från taket ner på snön och det gjorde han, mer än en gång. Och jag hoppade två gånger, rätt kul. Kändes som om det var 100 meter ner, sen grillade vi korv ute med hans föräldrar. Sen in igen och kolla på film, och sen har jag hunnit med att plugga lite. Är ju ledig imorgon så fick hemuppgifter istället. Jag och Marcus har hunnit med F&S ikväll, så jag körde en medelpass med Linnea och Marcus ett "gympass" med Linneas pojkvän, om två pojkarna gymmade eller inte är ju en annan sak :)


puss på dagen!


Förkyld.

Igår vart det som sagt skridskor på Isstadion. Det gick som det gick, lite läskigt och pinsamt bara. Men skridskor är inget jag väljer frivilligt! Sen vart det ner på Donken och äta med Rasmus, Lucas, Oskar & Jocke. Men Oskar & Jocke gick efter ett tag. Haha, mycket strips åt man iallafall! Men det var kul :) Sen vart det ner och kolla på Hobbex, haha. Och sen godisland. Första gången på jättelänge jag själv köpte godis! Och sen till tågstationen och vänta på buss/tåg. Min buss kom först så då följde de med och väntade. Riktiga vänner är de måste jag säga. Sen kom min buss och dags för att säga hejdå.

Och när jag kom till Macke lade jag mig i alla hundra täcken i hans stora säng och kollade på Dirty Dancing. Och sen vart jag så trött att jag ville sova efter filmen. Vaknade dessutom inatt av att katten hoppade på från golvet på mitt huvud och sen upp i fönstret.. haha! Men nu ska jag fixa iordning och sen ska vi åka till crossbanan. Blir fora idag!


Morgon.

Nu är det fredag igen! Veckorna går för fort tycker jag, känns som man inte har tid till något längre. Menmen, skolan om en timma och fyrk till tolv sen ska vi äta och ta oss till isstadion. Som sagt ser jag inte riktigt emot att åka skridskor idag, eftersom jag inte är såå bra på det. Men man kan inte vara bra på allt :) Men ska ner och äta frukost nu och sen hitta på något annat ett tag, läsa igenom svenskan! Smart idé. Ny gick pappa upp så då ska jag gå ner. Ha en bra dag!


Pieces of me.

Jag tycker verkligen om mina underbara vänner.

Om tio minuter börjat CSI på tvn, det ska vi kolla på! Ska ner och hämta något att dricka också, är mycket törstig. Vet inte ens vad jag ska skriva, nu vet ni iallafall att jag är tröstig! :D haha!

Tog kort på min bonussyster Elin för någon/några dagar sedan. Detta är ett av favoritbildena.


Hemsidan.

Min nya hemsida går inte att fixa först min egna dator har blivit hel igen och fått nytt och uppdaterat Norton.


Smile in your sleep.

Skolan till kvart i fyra. Måste ha varit den roligaste lunchrasten idag. Syster hade mycket skoj att berätta om sin olycka med linsen imorse, och kaffe hade hon också fått i sig.. Och måste den första fyrk-lektionen det gått bra för mig också. Den första på ett tag iallafall. Sen efter skolan följde Rasmus och Lucas med på stan och väntade på bussen med mig, deras tåg var rätt fullt så. Sen när bussen kom så skulle dom ta den till tågstationen för att ta femtåget hem till sig. Och en lastbil hade ställt sig tvärs på vägen och kom inte bort. Så bussen stog i 25 minuter och väntade på den lastbilen att flytta sig, Lucas hoppade av bussen för att gå till stationen i stället. Men sen så kunde bussen åka iväg och Rasmus hann precis med femtåget. Men sen i Fröslunda fick vi gå av bussen och byta.. och sen höll den på coh sladda och massa.. haha. Det brukar ta mig 15-20 minuter att ta mig hem.. nu tog det över en timma. Och på vägen hem så stod en lastbil stilla på infarten till gården.. fick vänta på den! Haha :) Snälla, pizzan vart ju kall :( Sen hem och äta och nu har jag lånat Johannas Ipod så jag kunnat städa rummet och nu är jag här.

Imorgon blir det bara fyrk och sen till isstadion och åka grillor med klassen. Efter det ska jag vara med friendsen. Och sen åka till världensbästamarcus <3


Skolan.

Sitter i skolan med Kevin, han har just skaffat sig en blogg också. Igår åkte jag till Marcus efter skolan och pluggade lite fyrk. Bara lite :) Och idag blir det hem och ta det lugnt, imorgon blir det skridskor på gympan, ser inte fram emot det! Men kul kommer det bli!


If it means A lot to you.

Ki-boxen igår var hur rolig som helst. Kanske något man ska ta och börja på, mycket roligare än medelpassen. Och förvånad vart jag när jag inte hade någon träningsvärk när jag vaknade, brukar få det dagen efter men det kanske kommer imorgon istället eller så klarade jag mer ifrån det. Onsdag idag - långsammaste och tråkigaste dagen i skolan. Kanske blir lunchdejt med syster det visste hon inte än. Annars blir det något annat. Men nu ska jag fixa iordning mig och packa för efter skolan åker jag till världens bästa Marcus.


Don't wake me.

Jag har nyss fotat lite igen. Får lägga in någon bild här snart när jag fått lite mer batteri i kameran så jag kan lägga in dom på datorn. Om en timma ska vi vara nere på Ki Boxen, Johanna & Elin and me. Ska bli mycket kul, tre veckor sedan jag tränade så. Men nu ska jag fixa lite!

Marcus, vad som än händer kommer jag alltid stå vid din sida.


Open your eyes.

Gick upp klockan sju och har sovmorgon till elva? Låter det bra? Kan bara inte sova.. haha :) Men ska äta sen gå och lägga mig en stund igen. Sen blir det skolan, oj det ser jag fram emot hur den kommer bli idag. Jorma är faktiskt den bästa läraren i hela världen! Sitter och lyssnar på musik nu, lifeline. Och skriver lite med Linn på msn. Borde gå och äta, men orkar inte.. haha! Latis idag, och lite för negativ kanske.

skit i vad alla andra säger, tycker och tror.


Intro by.

Lalalalaaa, sitter och sjunger för fullt! Imorgon är det sovmorgon, och det är positivt. Och snart kommer Fredrik och ska hämta en sak åt Jessica. Men jag ska kolla på CSI nu :) BoomBoom in my head.


They form a line.

Sitter och lyssnar på musik på så högt att jag inte hör något runt om, lite läskigt när någon kommer och skrämmer en bakom bara. Just nu är det Papa Roach - Last resort, grymt bra helt enkelt. Den låten beskriver nog mest om hur min musiksmak är. Jag har så himla tråkigt just nu! Kanske ska passa på att gå ut och ha snöbollskrig medans det är kramsnö ute.


Awesome, very awesome.

Gick inte att skriva igår kväll, så får skriva ni istället. Helgen har varit super! I fredag kom Marcus hem till mig, vi tillbringade dagen ute då jag även gjorde faceplant i snön.. Lördagskvällen satt jag mest vid bordet med Johanna, Kat & Tobbe och pratade. Söndag, fick för mig att göra något jag inte brukar göra på fritiden.. nämligen vara med kompisar. Så det var riktigt skoj att vara med dom, sjuk film som sagt!

Nu ska jag fortsätta göra iordning mig, sen äta frukost och sen lyssna på musik lite. Hoppas på en effektivare dag i skolan än de sista har varit. Tänkt på så mycket annat och allt. Men som sagt, det var värt allt.


RSS 2.0