Hos Westergren.

Är hemma hos Marcus nu och vi ska kolla på film snart, bara för att tiden ska gå lite. Sen antagligen klockan ett eller halv två tar jag bussen in till stan. Elin kunde inte följa med, vilket suger. Fast är inte lika nervös längre, haha. Kanske måste vara med kompisar mera. Men nu ska jag ner och spraya mitt elekriska hår lite!


Kan inte sova!

Sitter nere i vardagsrummet med lillebror. Kan inte sova.. vet inte varför. Eller jo, kanske för att jag ska åka till kompisar idag. Något jag inte gjort på ett mycket bra tag.. haha :( Som tur följer Elin med som stöd och det gillar vi. Runt ett ska hon och jag ses på staden. Hoppas det blir en lyckad dag :) Nervös! Usch på det. Nu ska jag hoppas in i duschen och sen äta frukost.


Just like you.

Sitter här och gör ingeting, lyssnar på musik. Marcus är ute med pappa och Kevin på isen och jag fruser reden så gick inte med ut. Förstår inte hur jag kan frysa, morgonrock, mjukisset, strumpor & raggsockar.. haha. Ska inte göra något speciellt idag, vara hemma och ta det lugnt för det mesta. Och imorgon kanske vara med kompisar, vet det senare. Annars ska jag sitta hemma ännu en söndag! Och har tråkigt :) Och ska träna imorgon kväll med bästa Linnea. Men nu ska jag gå och plocka iordning på mitt rum, bara lägga in lite ny musik på mp3n.. haha!



Forget it.

Kom nästan nyss hem. Skolan, Coop och sedan hämtade vi Marcus. Skolan gick fint, lite slö i verkstaden idag bara.. haha :) Och resten av skoldagen var inte heller så effektiv. Men huvudsaken var väl att man var där! Haha :) Vet inte ens vad jag ska skriva här, har inte mycket att skriva. Ikväll blir det film med M och sen imorgon blir det förhoppningsvis fyrhjuling :) Nu ska jag musika lite till!


Goes Berry.

Gick och lade mig tidigt igår kväll och det tackar vi gud för. Jag vaknade idag och kände mig utvilad.. det behövdes! Men det enda tråkiga är att jag har ont i magen fortfarande.. det här suger. Trodde att jag kunde klara mig ifrån det här, men ja. Måste ta med något till skolan som jag kan äta mellan lektionerna. Äta lite men ständigt? Inte så lätt. Men hoppas det går över när jag kommer till skolan, då tänker man inte lika mycket heller. Tur att man har en bra klass, den bästa.


Going to sleep.

Klockan är bara nio men jag ska gå och lägga mig iallafall. Är trött! Imorgon efter skolan kommer Marcus till mig och sen kanske kolla på tävling på lördag om det blir någon. Ska ner på stan och vänta på tills pappa tränat klart så åker jag med honom hem. Nu ska jag läsa igenom provpapperna för imorgon och sen sova.

GoodNight!


Shut up and drive.

Klarade mig igenom en hela skoldagen utan större problem, bara magkatarr imorse så jag fick gå och hämta tuggtablett hos skolsyster. Det är tur att man har riktiga vänner som ställer upp, annars hade det här aldrig gått. Glad att det mesta är över och tankarna börjar försvinna lite bakom berget igen. Och Marcus var den som gav mig energi till denna dag, tack till honom. Imorgon är det en skoldag till och sen helg. Prov imorgon, så ska plugga lite senare. Och gympakläder måste jag komma ihåg också! Vet inte vad som händer ihelgen heller. Förhoppningsvis ska väl man komma på något att göra :)

Har bokat skidresan nu, klart!


Sleepless night.

Klockan två var senaste gången jag kollade på klockan inatt. Låg bara och vred och vände mig, vad är felet? Haha! Varför ska man inte få sova bra också? Hoppas det blir bättre inatt istället. Då sover jag i min egna säng, var så himla skönt att träffa Marcus igår. Han gav mig mer energi och hopp. Han är bäst. Har ont i kroppen sen snöskottningen igår kväll också, not good! Men nu ska jag sminka mig och sen ner och äta frukost.

ha en bra dag!


The river.

Marcus ringde nyss och sa " nu kommar jag och hämtar dig " och det kändes bra! Bättre humör.. iallafall lite. Tur att vissa är helt underbara som de är. Nu ska jag packa lite snabbt och vänta tills han kommer, och sen ska jag hoppas på att det slutar snöa.. men det lär det inte göra. " Men försök vara positiv " I'm trying för fullt.

Pia & Jorma bästa lärana i hela världen!
FP1C bästa klassen.


All the small things.

Hahaha, sjuk dag. Vet inte ens vad jag ska säga! Låter bilden tala för sig själv. Trodde aldrig det skulle varit du. Jag hade fel om dig. Du betyder mycket nu, och dig vill man inte förlora heller. L

Nu ska jag lyssna på musik och kanske städa mitt rum. Tänka på annat och hoppas att dagen imorgon kommer bli bättre än denna dag. Med ett leende på läpparna ska allt nog funka.


Take a trip.

Nu är stugan bokad och klar. I juli åker vi för att spendera en helg på Ullared. Bor mycket fint också, vilket gör det hela mycket bättre. Och idag ser jag en bra dag framför mig, positiv är jag :) Känns bra. Ska snart gå till bussen, eller om 25 minuter ungefär. Sen ska jag och syster ta ut pengar om allt blir som det ska. Orkar inte göra det egentligen (a) hihi.

Som vanligt drömde jag ännu en sjuk dröm, tredje natten i rad. Och jag kunde inte heller sova igår kväll, var hungrig så jag sprang ner och tog en skiva skinka så det värsta hungern försvann så jag fick en ny chans att somna.


www.mxjonsson.blogg.se fixade lite på denna blogg igår. Linn, bästa. <3


My friends are beautiful.

Sitter och lyssnar på bästa låten just nu. Den gjorde min dag! Känner att jag är glad, väldigt. Jag saknar Linn, längtar tills vi ses igen. Min vän Anton är också saknad.

Imorgon mot skolan igen. Onsdagar är väl den jobbigaste dagen i veckan. Den långsammaste, förhoppningsvis med glatt humör klarar man sig felfritt. Lunchdejt med systeryster också, hon är bäst.

Vi ska boka stuga till Ullared, idag om Marcus ringer snart :) Jag, Marcus, Syster & Fredrik. I sommar, kommer bli så himla kul! 


Streetlights.

Tänk att så mycket kan ändras på bara några timmar. Ena stunden var man borta och tankarna for framåt tillbaka i huvudet. Och andra stunden vart allt hundra gånger lättare och bättre. Tur att man har såna vänner. Trodde aldrig du skulle vara en av de. Men saker vart inte enligt mina tankar, dom vart bättre.  

There was a time when I was lost in myself
You took my hand became my guide


Snart skolan.

Jag har suttit och fixat min bästa väns blogg lite granna nu på morgonen. Ska fortsätta med den när jag kommer hem. Slutar tre idag så är hemma till fyra. Jag saknar Linn Jonsson.. <3

www.mxjonsson.blogg.se   <3


Take a bow.

Har suttit och lekt lite i photoshop nu. Hihi :) Dagen idag har varit lugn och jag ser fram emot en sovmorgon imorgon! Jag funderar på att kolla på tv strax. Haha, ingen värstingbild.. hah. Men tanken som räknas?


Min kärlek till honom.

onödigt inlägg.


En annan del av Köping.

Det är vad jag kollar på just nu :) Ska snart gå och lägga mig också, annars kommer man inte orka göra mycket imorgon. Har jag tur blir det börja på ny kurs i verkstaden också. M 47a är klar! Men nu börjar programmet igen! hejdå! ♥


Fly on.

Har lite tråkigt just nu, vart ingen träning på F&S vart träning på maskinen hemma och lite skivstång. Jag ska snart åka hem till mig, tråkigt. Och sen återigen skola imorgon, efter skolan ska jag ner och vänta på pappa, om det inte blir ändrat. Men nu ska jag packa ner datorn här och åka hem nu! Skriver snart igen :)


Hemma hos M.

Vi har äntligen kommit hem från badhuset i Arboga. Inte mycket folk så det var himlans bra, tråkigt att jag bara hade ont i svanskotan sen igår.. haha :) Men nu är jag hemma hos Marcus, pratade nyss med min vän i telefonen, ska snart gå ner och duscha igen. Luktar kloor trots allt efter duschen redan. Ikväll blir det nog träna, iallafall försöka vara med på ett medelpass fullt ut, kanske inte så bra att hoppa omkring lika mycket som vanligt! Men styrkan ska jag vara med på.


Detta var du "badhuset" vi var på.

Jag kommer ta med min dator hemifrån Marcus, så jag kan ha den hemma eftersom min andra dator har fått virus. Så kan kanske kan komma någonstans med hemsidan om inte annat. Tråkigt som bara den, det var hemsidan jag skulle ha gjort igår och idag. Men vart ju annat ivägen.. som vanligt :) Men något som är bra att man har ju tid till att göra annat istället för att sitta vid datorn om datorn har virus.. haha. Får sätta mig ner imorgon med min egna dator och försöka komma någonstans. Tanka hem något gratis virusskydd så länge till Norton har uppdateras.

Nu ska jag läsa lite bloggar och kolla på bil på blocket :)


Bada.

Ska snart åka til badhuset med famlijen + Marcus. Har ont i svanskotan sen jag åkte på plastpåse nerför platån på banan, lyckat. Så får se hur det går att simma :) Sen ska vi hem till Marcus och så ska vi träna ikväll på F&S. Men ska gå nu :) heippa!


Vad ska man säga?

Körde inte något idag, kan säga att vissa kan inte ploga bana. Men hade kul iallafall, lekte med lillebror.. haha. Körde lite bil i depån också, Macke i deras transporter och jag i pappas 855:a. Kul som fan :) Men sen åkte jag med hem med pappa och nu sitter jag här med virus i datorn. Mitt virusprogram hade tydligen gått ut? Fast det ska gå ut om 23 dagar. Så jag har fått sasser eller om det hette sassar-virus. Ovanligt seg och trött. Så fixa hemsidan gick åt pipan.. :( blä på det. Och sen berättade pappa hade han vill fixa "min" motorcykel, men jag vill inte det eftersom jag inte får vara med och välja färger på fälgar/nav. Så visst, då får han faktiskt skita i det. Menmen :)

Nu sitter jag och lyssnar musik så jag inte kan höra något annat, orkar inte.. hihi. Vill att Macke ska komma snart.. miss him. Imorgon blir det kanske bada, får se.


Motocross.

Om cirka en timme ska vi åka till banan. Känner mig på topp idag! Fint väder gör mig alltid glad :) Tyvärr har jag inte kameran med.. men jag klarar mig fint endå! Ska ringa pappa nu och be honom ta med ett par bättre skor och mjukisbrallor till banan. Får se om jag själv kör, beror på lite på banan. Dom hade tydligen inte plogat hoppena? Skumt. Men ska bli kul att se Macke köra också, vi har inte kört på ett tag. Mycket annat har varit ivägen, men nu så. Och sen tror jag att jag har bestämt mig till påsklovet, det blir nog åka med Macke på träningsläger och tävling. Längtar!


En bild jag tog förra vinter från Strängnäs. Mackes förra bike.


Remember Me.


Ny film med snyggingen. Kommer ut i vår, verkar sjukt bra dessutom.. måste ses av mig iallafall.


Så länge vi båda andas.

Sitter hemma hos M, har saknat honom. Synd bara att han aldrig kan vara seriös när man vill krama eller pussa honom.. haha. Han ringde nyss Kajmo för att kolla om Louise hade kommit än, men det hade hon inte :( Hoppas vi hinner vara idag bara! Imorgon blir det motocrossträning på 250 som sagt. Får se hur det går :) Och sen imorgon tror jag att vi skulle åka hem till min älskade far. Pappa kom till skolan idag, mycket kul. Han var inne i verkstaden en stund och pratade med Jorma lite. Alltid kul när han är med! Men iaf :) Gympan var också grym, bra att få springa av sig lite. Men nu ska jag fortsätta läsa den bästa boken i hela världen!!


Snart sova.

Har nyss tagit en varm dusch, och ska snart krypa ner i sängen med alla täcken och fortsätta läsa lite. Ska läsa igenom provpappret på el-läran också, men det ska nog gå prima.. har gjort det hittils iallafall :) Imorgon fredag, hoppas på en filmkväll med två mycket bra personer, Louise&Kajmo. Sen lördag blir det träna motocross.. på 250! Och söndag hoppas jag bara på en mysdag med bra väder.

jag saknar Linn just nu. den bästa vännen i hela världen, långt borta bor hon :( hoppas vi kan ses på sportlovet framöver, eller så ses vi kanske i Söderhamn när det nu blir nästa gång :) hjärta på dig.


Dodge Charger, något som alltid kommer finnas djupt i hjärtat. Bilden är tagen från en marknad i Eskilstuna förra året. We like!


Jacky.

Sitter vid Mackes dator, hihi (a) hemlis. Vi har varit och handlat nyss och nu ska Macke och jag snart kolla runt lite på internet. Jag ska sen gå och lägga mig och läsa bok :) Skolan var grym.. haha! Sverige vann på fotbollen iaf :) we like.


Skolblogg.

Sitter i skolan,hittils är vi två från min klass här. Fast börjar inte först om 25min :) Ska kolla på film på svenska "om jag var en hund" rätt rolig film. Sen engelska, sen lunchdejt och sen verkstaden och sen klockan 16.00 börjar fotbollen. Blir senare hämtad av Macke :) Och då ska jag hem till honom och umgås. I helgen blir det iallafall motocross, sjukt nice. Och kameran hämtar vi imorgon, hoppas jag. Vill inte ha med den till skolan, vet aldrig vad som kan hända. Och på söndag ska jag träna på F&S :) Nu ska jag gå, i think :)


Never Never.

Snart blir det nattinatti. Jag har lyckats fått ihop två album idag till hemsidan. I helgen ska jag försöka göra allt klart! Och hoppas det blir motocross ihelgen med så man får fota. Väntar på att my boyfriend ska ringa och så ska vi planera för imorgon. Mobilen måste jag komma ihåg att sätta på laddning också. Imorgon klockan 16.00 spelar Sverige-Frankrike fotboll, och det ska vi kolla på. Haha :) Men nu ska jag ner och hämta något att dricka och sen lägga mig att läsa lite, måste träna någon dag. Har inte blivit gjort på ett tag nu!! Lata jag. Tråkigt att man bor en bit ifrån stan då bussarna inte går så mycket, kommer bli mycket bättre när snön försvinner och det blir lite varmare.. då kan man cykla istället. Det gillar vi! Bra uppvärming också, för min knän iaf :) Skulle behöva prata med någon sjukgymnast igen! Lite tips om hur jag ska träna knäa..

men jaja! GoodNight!


en bild som ger ett minne från sensommaren 2009.


The violet hour.

Långtråkig dag i skolan! Uscha :) Sen gick jag med Dennis, Daniel & Richard till bussen vid fyra. Deras kom kvart över och min skulle komma 18 över. Och bussen kom typ 35.. då vart jag inge glad på den. Plus att det var mycket folk på den :( haha. Och nu sitter jag här och ska försöka komma någon vart med hemsidan.. fixa lite bilder bara :) eller lite och lite.. haha! Sitter och lyssnar på spotify, vad vore livet utan musik? ingeting.

Fem saker ni inte visste om mig!
1. Aldrig druckit sprit, ser inte det roliga i det.
2. Är mycket rädd för älgar.
3. Aldrig varit någon som klätt sig efter mode, klär mig i det som känns bra.
4. Dricker inte energidricker.
5. Jag älskar juice!


Morgonblogg.

Vet inte varför jag skriver blogg just nu! haha :) Inget annat att göra. Jag ser inte fram emot skolan idag, känner mig lite lat idag. Engelska, matte, bild, lunch och sen verkstad. Skulle gärna hoppa över förmiddagen eftersom jag vill sova lite mer :) hihi. Men nej, skolan om en halvtimme! Fast börjar nio men kommer inte in till skolan på något annat sätt en detta. Idag har vi prov på El-lära igen. Fick VG på förra, ett pöäng ifrån Mvg.. inga svåra grejer! Men denna gång måste jag läsa hela frågan innan jag svarar.

nu ska jag lyssna på musik och sen ska jag kila till bussen! ha en bra dag!


Sommar jatack!

Kan låter som jag tjatar.. men jag VILL ha sommar just nu. Värmen! Jag är trött på det här tråkiga vädret, går knappt att vara ute i.. blir bara trött av det. Kan inte månaderna gå lite fortare och våren börjar komma iallafall. Sommaren är det bästa som finns, värmen, alla crossträningar på kvällarna, allt fotande. Allt! Jag längtar så jag nästan somnar snart, drömmarna får mig långt bort från verkligheten om hur sommaren iår kommer vara.

Samma dag denna bild togs lämnade ett fint ärr på mitt knä. Men något som är bra är att jag kommer ju alltid eller iallafall så länge ärret finns där ha ett minne av en viss Suzuki250..


Just dance.

Är på riktigt bra humör just nu :) Jag ska snart springa ner och hämta min burkcola ( jag hatar vanligtvis cola ) och mina smartisar som ligger i kylskåpet sen lägga mig i sängen och läsa sista Twilight-boken. Vill inte att den ska ta slut :( haha. Imorgon onsdag.. bilduppgifterna ska vara inlämnade och klara imorgon.. ojojoj!


Possibility. <3

Sitter och lyssnar på låten som ligger högst uppe på min lista just nu. Imorse fick jag reda på att Macke ska på träningsläger/tävling på påsklovet. Och då åker vi alltid upp till Norrland.. och jag vet inte hur jag ska göra :( Som vanligt väljer jag att åka med Macke, men blir alltid nere och ändrar mig så jag åker med istället. Kanske borde jag släppa taget lite om min älskade far och vara med Macke.. menmen.. det löser sig snart :)

Rasmus.

Sitter i datasalen med Rasmus bredvid. Han vet inte heller hur bredvid stavas (: om en halvtimme är det friendsmöte.. awesome! Sen svenska om vi hinner, och sen verkstad. Sen sluta! Ska hem och fixa ihop några album och lägga upp på hemsidan. Nu ska jag inte skriva mera, utan kolla runt härlite. Och nu kom Edgar
nu random bil jag gjorde till framsidan på svenskan.. haha :)


21 guns.

Imorgon är det friendsmöte igen. Med Lucas! Tråkigt att förlora en bit av sovmorgonen som jag sett fram emot stort! Men får sovmorgon till nio iallafall, duger. För övrigt sitter jag och lyssnar på Blink 182.. år sedan. Haha :) Men nu ska jag stänga av datorn och gå och läsa sista Twilight-boken :( vill inte att dom ska ta slut. Vill att dom aldrig tar slut! Men ska drömma mig i dom nu!

Good Night!

bloglovin


Hello!

Följ min blogg med bloglovin


Life line.

Sitter och försöker få min nya hemsida bättre än förra försöktet. Må säga att jag har kommit framåt iallafall. Inge bilder komma hamna på hemsidan först jag har tid till att sätta mig att fixa iordning de. Kanske imorgon efter skolan, får se :)

Är hemma hos M just nu, skulle inte ha åkt till honom först på onsdag. Kunde inte hålla mig, sen plus att jag hade min mobil här och sovmorgon imorgon. Lite svårt för mig att ta mig till skolan om jag är hemma eftersom, för kallt för att gå.. hihi! 

Roliga/bra saker från kryssningen!
- Maten, underbar.
- Att dom hade Wii var ett stort plus (spelade i några timmar) haha.
- Mycket trevligt sällskap
- Billiga saker (jämnfört här hemma)
Men allt för så himla bra, bortsett från att frukosten var så tidigt på morgonen och att det gungde väldigt mycket. Blir bara orolig.. :( haha.


Sommar nu. Vill inte ha slask och snö!


Hemma igen.

Nu var men hemma från kryssningen igen. Var mys & kul. Roligt folk också :) men hinner inte skriva mkt mera nu! Fick dessutom en jättefin klocka av M och sen köpte jag lite godis. Hihi :)

Kryssning ikväll.

Igår satt jag inget vid datorn så det är därför jag inte skrivit något. Igår kväll kom syster och hennes pojkvän till Macke och så kollade vi på film och åt gottgott. Skolan var helt okey också :) Men iallafall, ikväll går båten från Stockholm. Ska bli kul, ska försöka vara uppe tills vi kommit fram till Åland! Kameran åker nog med också. Får se. Idag ska vi åka till öppet hus till en skola Macke kanske ska söka till gymnasiet, sen åka hem till mig och packa. Wiho :) Nu ska jag springa ner och äta frukost och sen duscha.

 


en bild jag tog hemma på gården i sommars.


Vad bra det går..nej.

Försöker fixa nya hemsidan.. går verkligen tummen ner. Vilket är inge bra! Men får sätta mig med den imorgon? Om jag får låna Mackes dator. Vill så gärna ha allt klart. Menmen blablabla!

Skolan idag var hur långtråkig som helst. Fick reda att det blir 14st prov på några veckor framåt.. längtar! Känner mig negativ :) Imorgon efter skolan ska jag till M och vi ska sen träna. Och på lördag åker vi, jag längtar massor till det! Vill ha med min kamera, men vågar man verkligen ha med den? Får väl bli lilla kameran annars.. awesome.

Nu ska jag ner och äta något, sugen på juice!


Ojoj, skrev ett inlägg igår.

Igår vart inte dagen alls som tänkt. Fick sluta tidigare från pulkabacken för att en fransman gjorde illa sig.. inte bra. Sen åkte jag hem till M och vi bestämde en liten deal med ingen datordag, fast slutade med att vi satt och kollade på garaget.org i typ två timmar tillsammans. Sen åkte vi och handlade och för en gångs skull var det superroligt att handla, kände mig som ett litet barn när jag och M höll på. Haha :) Sen hem till M igen och gjorde inget speciellt och kollade vi på garaget.org igen! Rolig sida att bara sitta och glo på bilder/filmer. Och nu ser jag att min buss går om 40 minuter måste fixa iordning mig och packa ihop mina saker för att efter skolan åker jag hem igen. Imorgon blir det träna klockan 17.00 och sen på lördag 17.30 åker vi till Stockholm för att ta båååten till Finland.. like it :)

Hoppas alla hade en bra dag igår och får en bra idag med!


Skolan+pulka.

Vill verkligen inte till Vilsta och åka pulka.. snälla. Kommer frysa ihjäl mina fötter, som vanligt. Men först ska man klara av den jobbigaste biten i skolan, eller jobbig och jobbig. Tråkigaste.. :) Men jag måste ner och äta frukost nu!! Annars kommer jag aldrig hinna, hjihi

Have a nice day!


Twilight&NewMoon

Bästa filmerna som har gjorts, enligt mig. Skulle kunna sitta och kolla på dom om och om igen. Fast det gör jag ju nästan iallafall. Edward and Jacob.. looking good!


Nu är jag trött.

Trött efter sega dagen i skolan. Imorgon är det som sagt Vilstabacken som gäller. Vet inte om jag är så sugen på det alltså, kallt och vara ute. Hihi :) Jag måste påpeka att jag är inte på humör om vi säger så.. trött och orkar bara inte göra något! Jag ska snart lägga mig i sängen och läsa boken jag har. Och mitt rum måste städas.. orkar verkligen inte idag. Men måste göra det eftersom jag åker till M imorgon.

Sommarjobb kanske fixat! Ska hämta blanketten så fort jag kan.


God morgon.

Jag brukar aldrig vara trött på morgonen och aldrig varit pigg på kvällen. Men nu har det blivit tvärtom.. Vet inte vad som händer. Får försöka lägga mig tidigt ikväll istället. Men nu ska jag börjar fixa iordning mig och försöka hitta några kläder att ha, hitta kläder är ju faktiskt inte så svårt i mitt rum. Mycket kläder i lådor och garderober.. haha. Sen skolan om en timma ungefär. Skriver mera snart igen!


Haha, sur bild på mig när jag var liten. Fick inge glass på min födelsedag :(


freedom

Sitter och kollar runt lite på internet och ska snart gå och sova. Pratar med Filip Bengtsson #12 på msn, rolig pojke. Haha. Har även skickat lite bilder till Tom Johnsson som är på bilden därnere.

Sovmorgon till tio i elva imorgon, vilket menas med att jag kan ligga uppe och läsa min bok.. haha. Sen sovmorgon onsdag, sovmorgon på torsdag till 20 i elva. Fredag börja tidigt :) Veckan blir lugn. På onsdag, träna och sen åka till M. Nu ska jag stänga av datorn.. btw PULKAÅKNING MED KLASSEN PÅ ONSDAG + några fransmän.. haha :)


Nu header till bloggen.

Tänkte köra till med en ny header till bloggen så länge. Men som säkert många vet är det inte jag på bilden, utan Marcus W. Men har mycket bilder på honom och han betyder väldigt mycket så att han fick vara med här. Idag skickade jag iväg brevet till nya hemsidan så jag har väl den till onsdag kanske? Vet inte hur lång tid det tar för ett brev.

Jag är totalt förälskad i Twilight-böckerna. Kanske inte sluta läsa.

Jag är något sugen på att köra min Suzuki just nu. Eller till och med sugen på att köra lite Suzuki 250 som M äger. Vill ha sommar, Söderhamn, VM och massor av bad. Sommar 2010, något att satsa på bästa sommaren kanske. Fick reda på en tävling som kanske blir framöver. Hoppas med mitt hela hjärta att det blir av så jag får fota massor. Måste köpa nytt batteri till min kamera.. nya batteriet funkade inte ens ;S skumt som bara den. Någon som vet vad problemet kan vara?

Nu ska jag hämta ratten och pedalerna nere och sen ska jag sätta mig och köra lite bil framför tv:n.. love it.


Skolan väntar närmast

Ännu en vecka med skola. Och sen kommer helgen, och då åker vi till Stockholm och tar en kryssning till Finland. Ska blir hur skönt som helst, längtar efter det. Imorgon har man sovmorgon till tio i elva och det ska bli underbart, jag är så himla trött just nu att jag har huvudvärk. Efter skolan ska jag ner och sätta mig på gymmet och läsa medans jag väntar på far att han ska träna klart. Jag måste säga att jag är förvånad, fick ingen träningsvärk från igår. Så jag hoppas jag inte får det imorgon, får det oftast dagen efter. Men nu ska jag stänga av datorn! Sen packa lite, sen åka till min underbara skola! Verkstad, lunch & svenska sen slutar vi.


Bild från Sorsele

I'm totaly in love with him


Motocross


Föraren på crossen på bilden, love him. I love his parents! And the cats <3

Måste påpeka att jag älskar motocross. Hade jag själv inte varit intresserad hade jag inte träffat Marcus, jag hade inte fått så många bra vänner. Speciellt inte Linn eller Anton. Jag hade nog fortsatt vara den Jennifer jag var. Och jag är glad att jag inte är den längre. Nu kan jag vara mig själv. Och det känns underbart. Vet inte varför jag började tänka på det just nu, men det är nog största förändring i mitt liv. Att dessutom sitta på hojjen och glömma bort allt annat runt omkring, friheten man har.

Nu ska jag hoppa i sängen och fortsätta på tredje Twilight-boken. Och förlåt A att jag inte svarade i telefonen idag!
GoodNight!


Mot Gymmet

Sticker snart till gymmet med Marcus! Träna lite muskler.. haha! Träffar Linnea på passet förhoppningsvis också :) Men ska byta om nu! Hejdå :) hoppas inga ben blir brutna..

brush it of

Sitter och lyssnar på musik på Spotify. Måste lägga på ett brev idag, måste! Men då måste man ha frimärke, gå ner och köpa på Coop Forum får man väl lov att göra. Då kan man släpa med kameran också :) Nu sitter Marcus och jag och tänker på vad vi kan hitta på idag, finns absolut ingeting att göra. Jag vill ha sommar, då kunde vi har kört idag. Eller badat, hoppa studsmatta eller sola. Skulle inte det vara något? Men nu ska jag kolla ännu en gång på film, haha :) Movieholic, jag är sugen på NERDS från USA också.. :(

Söndag.

Måste ändra min rubrik på bloggen. Men det blir aldrig gjort, haha. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, jag hade tänkt att gå ut och fota lite medans det inte snöar eller så. Tråkigt bara att solen inte var framme :( Vart inte P&L igår, men kanske idag? Får ringa de senare, när Marcus vaknat. Nu ska jag sätta mig och kolla klart på New Moon, love that movie.

Lägga in lite bra musik på ett usb-minne, sätta sig i en bil med boomboom, dra upp volymen så du inte kan koncentera dig på något annat, känslan när det känns som hjärtat slår i takt med musiken. den känslan älskar jag


Andra boken avklarad

Nu har jag läst ut andra Twilight-boken. Har blivit smått beroende av dom, så himla bra att man inte kan sluta läsa de. Som tur står dom två nästa böckerna och väntar hemma i Elins rum. Synd bara att man är hemma hos M, men måste nästa hem odag för att hämta kläder och lite sånt. Idag ska vi vara med Pontus & Louise, vart filmkväll med dom igår. Vet inte vad vi ska hitta på idag.. någoting kommer vi säkert på :) Det är fint väder ute idag, önskade jag hade haft min kamera här nu. Men det blev kvar hemma igår eftersom jag inte vill ha med den till skolan, eftersom jag åkte direkt till M efter skolan. Imorgon händer ingeting speciellt heller, ska träna om jag inte blir mer förkyld över natten. M ska också träna, för mig blir det ett pass med mentorn som ledare.. haha :) Så himla kul!

Nu ska jag ner och kolla när maten blir klar, sen ska jag in och duscha en snabbis. Eller ja, länge. Värme är det jag behöver nu, har legat stilla och läst boken i typ tre timmar nu på morgonen. Borde komma upp i tempo nu!

Idag hade det varit kallt att köra cross. Tror jag! Haha. Typ 18 minusgrader. För hoppas att det blir cross snart, har inte kört någoting nu när snön kommit. Har tränade på F&S istället. Tror rätt många gör så över vintern, ligger på gym istället för att kröa så mycket. Går ju bara att köra i helgen, om man inte köra på någon inomhusbana förstås. MenMen! Hejdå :)


helg, känns bra

En skoldag denna vecka, underbart skönt. Nu sitter jag hos M och har läst lite i boken. Vi ska åka och handla snart sen ska vi till Pontus&Louise, blir antagligen film som varenda gång innan.. haha :) känns så himla bra att ha en sån vän som Louise, vi har upplevt mycket liknader i kärleken och hon är så lätt att prata med. Man kan vara sig själv till 110%. Hon är iallafall bäst, bara så att ni vet det.

Nu kom Marcus och sstörde mig i mitt skrivande, han vill väl ut och åka bil. Men det vill inte jag, för han kan inte köra bil. Inte normalt iallafall..

hold on

Kom nyss upp från bubbelbadet. Varmt och skönt! Jag vill åka utomlands har jag kommit på, Spanien vill jag åka som första resa. Jag har själv aldrig varit utomlands, eller jo Finland. Haha! Men till ett varmt eller varmare land. Får se vad som händer :) Om ett år eller två.

Sommarjobb ska jag börja leta efter nu, bäst att vara i tid. Förra året kom jag lite försent och hamnade på listan. Men nu så :)

Städar

Håller på att städa och rensa lite kläder. Idag är det bara 10 minusgrader ute så jag kanske kilar ute lite senare, + att solen skiner idag! Imorgon blir det skolan, som vanligt tror jag. Sen vad som händer efter skolan, inget planerat. Inte än iallafall, kom ett förslag om något för någon timma sedan, men vi får se :) Jag ska iallafall ringa Marcus nu och berätta att jag var ledig idag! Och sen kolla vad han gör :)

Tydligen ledig imorgon

Läste på skolans hemsida att FP är lediga imorgon. Fick panik och visste inte om jag skulle behöva gå upp imorgon eller inte, eftersom jag inte ens hört talas om att vi skulle vara lediga imorgon. Fick som tur tag på Niclas och han berättade att dom fått reda på det, undra om inte jag hört det eller om Jorma aldrig berättade det, eftersom flera till visste inte om det i klassen. Haha :) Skönt som bara den! En dag i skolan denna vecka, sen fem dagar nästa vecka sen åker vi på kryssning den 16e. Ska bli så himla kul!

Nu ska jag lägga mig och läsa, kan man säga andra twilightboken ? eller new moon-boken, aiia :) God night!

sitter vid fars dator :)

Sitter nere i vardagsrummet och skriver. Idag måste jag på något sätt komma till stan, men vet inte hur. Kan inte åka med pappa eftersom jag ska vara barnvakt åt småsyskonen. Hade tänkt köpa hårfärg :) Inget superviktigt. Ikväll ska vi äta middag hos farmor. Annars ska Marcus och jag vara hemma och mysa och vara ute lika kanske. 21 minusgrader, lite för kallt för mig. Men om det hade vara 21 minusgrader i norrland hade det inte varit så kallt, det är rätt konsitigt. Kylan här nere är mycket värre.

Imorgon börjar skolan igen, åter igen tillbaka till växellådan. Åter igen tillbaka till klassen. Då får man något att göra om dagarna iallafall, fast att ha lov är inte så tokigt heller. Men nu ska jag spela lite, hihi.

Sämst att skriva idag!

Har inte gjort något speciellt idag. Jag var nere på TP och köpte två tröjor, som jag är riktigt glad över! Jag såg på reklam ni att EN ANNAN DEL AV KÖPING!!!!!!!! börjar på söndag :') fifan vabra det är.

Men nu ska jag kolla på tv, och ner och hämta något gott. Men annars, godnatt :)

Hej jag har träningsvärk

Ojojoj, jag har sådan träningsvärk! Brukar inte få så mycket träningvärk, men Karin körde på en som bara den igår :) Men om man får träningsvärk då har det ju gett något också! På söndag blir det pass med Pia igen. Så himla kul!

Igår beställde vi nya hemsidan, jag längtar massa tills jag får den! Jag kommer inte sluta fota eller så bara för att jag byter namn. Kommer bli precis lika som förra om inte mer :) jag säger inte namnet på hemsidan ännu utan det får ni reda på när den är klar eller iallafall börjar bli klar. Blir mer personlig nu också, och kommer har lite mer om mig och livet runt omkring.

Nu ska jag lyssna på boom boom och sen kolla runt lite bilder och kanske en film blir det :) Idag är det 19 minusgrader och fint väder, fina vädret lockar med inte graderna. Skulle inte ha varit fel med sommar just nu så man kunde ligga i poolen eller solat i värmen. Om inte annat legat i lastbilen på en crossbana skulle inte heller vara fel..

Nästa år blir jag 18år, sjukt!

Happy

Har nyss kommit hem från gymmet. Både Marcus och jag är mycket nöjda. Kan säga att jag är helt slut i kroppen efter medelpasset jag körde idag. Marcus var bara inne på gymmet och körde sitt. Vi ska snart äta goda mackaroner och goda köttbollar med ketchup och grillkrydda! Sen ska jag sitta här vid datorn och kolla på en film hade jag tänkt. Ikväll ska jag åka hem till mig och vara barnvakt imorgon vid lunch, har vi tur så blir det bra väder och vi kan vara ute.

Känner att jag mår väldigt bra just nu! Känner mig stolt över att jag har lyckats, och bättre kommer det bli :)

If today was your last day

Har nyss ätit frukost, och gjort mig klar för träningen. Bussen ner till stan går kvart över elva ungefär. Ser fram emot att ha en ny "ledare" som jag aldrig träffat förut. Kan bli kul och se när jag själv gör bort mig lite granna :) Ska snart käka en mandarin också, innan Marcus käkar upp de. Jag tror vi kanske skulle äta på staden efter träningen också, eller så åker vi hem på direkten och äter här. Sen efter vi ätit, duscha och sen tänkte jag åka ner till TP och sen om jag hittar något, har trots allt presentkort :) Känner att jag behöver någon gosig tröja eller så. MenMen :)

Men nu ska jag fixa iordning lite :) Hoppas alla får en bra måndag, om man ens kan få det (:

Inte mycket att göra!

Har nyss kollat klart på Ondskan som gick på tvn, ingen film jag tycker om. Haha, kanske för att jag tycker den är pinsam/konstig/lite läskig. Men jag ska sätta mig och kolla på en ännu bättre film som jag bara settsjuttioelva gånger, nämligen Twilight. Har snart läst klart boken också, boken är mycket bättre än filmen. Rekomenderas! Självklart längtar man till tredje filmen kommer också.

Imorgon ska jag försöka sova lite längre, inte gått så bra eftersom jag vaknat hungrig varje morgon :( haha. Vid lunchtiden åker jag ner till gymmet och kör ett pass. Sen blir det kanske TP efter det, får se. När jag kör mitt pass imorgon ska Macke också träna, nu ger vi lite mera. Nya hemsidan fixar jag imorgon med, har inte kunnat göra det än. Så beställer den imorgon och så har jag den klar om 14 dagar kanske, observera kanske. Beror på om jag hinner fixa den och så :)

Hoppas alla haft en bra dag idag, och imorgon börjar väl många sitt jobb också. Skolan börjar inte först senare i veckan. Längtar tillbaka lite!


Jag saknar sommaren, dom fräna bilarna och värmen. Alla crosstävlingar och träningar också. Saknar denna dag, som var på bilden. Livet leker när man får gå runt en flock med vilda mustanger. LOVE IT!


Only one in color

Ja, vad ska man säga? Idag är det för kallt att vara ute kände jag. Men iallafall, tänkte visa upp min nya jeansjacka jag köpte igår! På rean 200 kr, fel årstid att använda den. Men ska använda den i vår/sommar. Love it!


Kvällsblogg

Klockan är snart tolv. Borde gå och lägga mig faktiskt :) Men känner att jag vill sitta här ett tag till, eller nja. Kanske inte, ska gå och läsa. Imorgon blir det sova länge, så länge jag kan iallafall.. typ nio!

GODNATT!

Hey there!

Ska snart äta tacos med famlijen och Marcus. Innan han åker hem :( Imorgon ska jag försöka komma ner och köra ett pass på gymmet. Och ska hämta Marcus gymkort :) Snart börjar skolan igen, längtar till faktiskt. Då har man iallafall någoting att göra på dagarna. Awesome, ska försöka lägga in en bild från mobilen nu.. hahaha!


Snö, fyrhjuling & bob

En promenad till skogs med katterna, en sväng med fyrhjulingen och två bobbar bakpå. Och nu sitter jag här med två ungar. Som vill spela SIMS med mig. Lika bra att göra det :) Och nu vill dom ha godis.. ojojoj. Ungar! Godis & Dricka, det skulle dom två kunna leva på. Marcus är ute och kör fyrhjuling med pappa. Och han ska snart åka hem :(


En bild på lillasyster Kim jag tog i sommras ute på crossbanan med massor av blommer. Idag ska jagh fixa nya hemsidan också! WIHO!


Hejdå 2009 och Hej 2010

Kan knappt tro själv att det är en nytt år igen. Tiden och gått väääldigt svårt. Mitt år har varit jäkligt bra! Och jag hoppas på ett ännu bättre igen. Med nya nyårslöften som jag hoppas jag kan hålla så..WIHO! :)

Jag ska dessutom bli lite bättre på att skriva i bloggen. Nu på senaste tiden har det varit dåligt eftersom jag varit borta mycket. Igår, nyår var vi med Pontus och Louise. Kollade på film och gick ut vi tolvslaget och sköt lite smällare, sen gick vi in igen för åter en film. Mysigt nyår med bra vänner!

Jag fick dessutom paket igår, 400kr på Gina. Oväntat men har en jättesnäll pojke. Hade tänkt gått ner idag, men kom på att det var stängt :( Ska fixa lite annat idag istället :)

HEJ 2010!


RSS 2.0