31 maj 2010 - MX

Imorgon får vi reda på om det blir någon Dalacrossen för Marcus, blir de det så ska jag följa med och fota alla tre deltävlingar. Det skulle vara riktigt kul om det iår kunde vara bra väder, för det hade de inte kunnat vara på de två åren jag följt med på dalacrossen.


Big picture on Mr P.Högberg


31 maj 2010 - Good morning

Tänk att det är måndag igen, helgen har gått riktigt fort. Men det har också varit riktigt roligt :) Satt och kollade igenom bilderna igår, mycket bra bilder vart det!

Lillemans startkrasch igår, krya på dig!

Grattis till seger Simon (:


30 maj 2010 - Som ni säkert hörde..

.. i speakern idag så har jag varit på banan och fota. Mafi Cup/NNO i Falun igår och Woxnadalen idag. Det är bara som sagt skriva iväg ett mejl till [email protected] om ni är intresserade av bilder. Ska försöka fixa in dom på hemsidan så snart som möjligt också, men vill ni checka innan så hör av er!

Det var riktigt kul att vara borta i helgen på mx. Och bra väder var det idag. Träffade också Evelina som var med ute på banan och fota, vilket gjorde dagen ännu roligare. Men någon minus var att Macke fick ont i ryggen på träningspasset idag så han körde inte sina heat.

Dagens vinnare:
Mx1-3 Pontus Högberg
Mx2 Simon Svärdström
Mx2u Nisse Kjelsström
bra kört grabbar!


29 maj 2010 - Woxnadalen

Sitter i depån på andra banan nu, Woxnadalen. Marcus kom 4a totalt idag, körde på riktigt fint. Jag fick ett par eller par.. 850 bilde idag. Och nu hittar jag inte USB-kabeln.. Go me. Detta är verkligen inte min dag, det suger. Jag går bara och tänker på min framtid. Det suger verkligen. Men jag är fortfarande vädligt glad att det gick så bra för Marcus idag. Och jag hoppas det går bra imorgon med. Vi var ute och kollade på banan, klart körsugen..

snart blir det god mat, jag är hungrig!


29 maj 2010 - halvvägs

Sitter inne i röda lastbilen just nu. För en stund sedan körde Mx1 klart sin första finalheat. Och där i heatet vart det två allvarliga vurpor, krya. Alla klasser har kört sitt första finalheat. Marcus kom femma i sitt. Och Mx2u ska köra igång sitt sista finalheat om en kvart. Nu åkte andra ambulansen mot sjukhuset. Tråkigt när sånt händer. För övrigt måste jag säga att jag gillar banan här uppe, den är bra och depån och klubbhuset är fint. Funderar på att gå ut till Marcus snart, han sitter här utanför. Ska sen ut på banan igen, känner att mina knän värker :( Och svanskotan gör ocskå ont idag med.

Jag vill att solen ska komma fram nu. Det regnade nyss lite granna. Som tur har det inte regnat när jag varit ute, nej men kolla solen kom nu! haha, vilken tur.

Efter sista finalen ska vi packa ihop och åka mot Woxnadalen för tredje deltävlingen imorgon. Jag har heller aldrig varit där så det ska bli riktigt kul. Jag tror eller vet att det är en mjuk bana och det älskas att fotas.


29 maj 2010 - i just need you know

Idag är det två år och elva månader för mig och Marcus. Det bästa som har hänt mig. Idag ska han tävla och jag ska fota. Vädret är mulet och jag hoppas det inte börjar regna. Jag sitter inne i bussen just nu, fick nyss en team t-shirt av HassesCrosstillbehör också, tack :) Jag tror att träningen för Mx2u börjar om en halvtimme ungefär. Så att jag ska strax börja fixa iordning mig. Är rätt taggad för att fota idag. Blir premiärköra nya fotovästen som också kommer från teamet.

Jag hoppas på en lyckad dag med mycket bilder och inga vurpor. Inget man kan begära, men önska :)


28 maj 2010 - på SMK Dala

Sitter i solen på crossbanan, har nyss kollat igenom startlistorna ifrån imorgon och det ser bra ut. Har gått ett varv på banan också, klart man blir åksugen. Mycket rakor och inga snäva kurvor.

Har suttit och tänkt mycket på ett svårt beslut, och jag ger snart upp. Min kropp säger nej, men hjärta säger ja. Jag har stora funderingar på att sluta nu. Min svanskota gav mig ett svar imorse. Den vill inte sammarbeta med mig och jag vet inte heller om jag väll längre. Suzuki in my heart ♥
hoppas ni kommer att finnas att stötta mig i mitt beslut. vad jag än gör är det rätt beslut iallafall.


28 maj 2010 - Mafi Cup/NNO today

Efter skolan åker vi upp till Falun för att Marcus sedan ska köra tävling, sen på söndag blir det Woxnadalen. Jag längtar, det ska bli så himla roligt att se honom tävla. Även fast man har pirret i magen att något ska hända, kameran är min saver i nöden. Då tänker jag inte lika mycket på det när jag fotar de andra.


jag är otroligt kär i macke, nästa månad har vi varit tillsammans i tre år. älsklingspojken


27 maj 2010 - just open up your eyes

Mycket trött, måste ha varit den långtråkigaste dagen på länge. Trodde jag skulle somna på teorin.. Men det gick bra! Och efter skolan vart det motocross, första gången på min egna hoj iår och andra gången för iår jag körde. Fick inte mycket flyt i början, dämparn stod fel inställd, men efter lite fix och bromsa stopp så vart jag irriterad och då flöt farten på. Men sen börja knät värka, men det vart iallafall lite köra. Imorgon åker vi upp till Falun också, ännu motocrosshelg!


27 maj 2010 - skolan, muntligt, mx

Igår tränade jag mitt tal för lillasyster, sen lillebror, sen farmor, och sen far. Gick riktigt bra och jag är taggad! Och ännu mer taggad för lite mx efter skolan. Första gången på min egna hoj iår och det sitter nya fjädrar i den som är gjord för min vikt, tyvärr fick vi inte ihop hänget inom marginalerna men det var tydligen inge större problem, bara testa och se om det funkar :)


26 maj 2010 - ingen bra uppdatering

Har inte skrivit något på ett tag, det har varit mycket annat viktigare att göra. Har prov idag och muntligt imorgon, men det ska väl gå bra.

Igår skulle vi ha kört cross, men då regnade det konstant hela dagen ut så att vi får väl se hur vädret är imorgon. På fredag åker vi upp till Falun där andra deltävlingen av Mafi Cup/ NNO går. Ska fota både där på lördag och Woxnadalen på söndag. Satt och kolla på startlistorna nu och det kommer nog bli kul att fota, hoppas på bra väder nu då.


Kristoffer Monié  -  bild från Enköping från helgen som var


23 maj 2010 - ingen speciell rubrik

Gårdagen var ju jätterolig. Crossbanan, sol, god mat, bada i poolen, speedway.
Och idag är det mulet, än så länge. Pratade med Linnea igår och vi kanske skulle vara idag :) Hoppas bara att vädret blir bättre!

Tänkte nu kolla runt på internet och sen gå och äta frukost.

Bilder från igår finns nu, om ni är intresserade. Tyvärr kommer inte mycket hamna på hemsida nu, eftersom jag är ännu inte klar med den. Men mycket bilder finns :)


22 maj 2010 - motocross i Enköping

Åkte med Westergren till Enköping. Soligt och skönt. Fotade medans Macke körde. Fotade förstås de andra som körde också. Fick fina bilder :) 
 
Nu sitter Macke och jag i hans BMW och lyssnar musik, ska strax äta grillat.. mums! Sen blir det åka hem till mig och ikväll blir det Speedway, hejjar på Jason & Emil som vanligt :)


20 maj 2010 - snart sommarlov

Kan ni tänka er att snart har det redan gått ett år? Det känns som ett halvår max. Och jag börjar tvåan nästa år och sen har jag gått halvvägs i gymnasiet. 

Kommer sakna klassen rejält, klart bästa klassen ever. Och till tvåan kommee vi splittras igen. 

Mitt sommarlov, har lite saker bestämda. Ullared, Gröna lund, mycket motocross, bada, sola.. satsar på en riktigt bra sommar! och hoppas på sommarjobb! 


19 maj 2010 - Working my ass off

Sitter och pluggar för fullt. Imorgon är sista lektionen att fixa i skolan om det muntliga och nu sitter jag och har gjort klart alla bilder och lite fakta. Jag ser på något sett fram emot att göra muntligt.. jag som aldrig velat göra det och jag som alltid är så nervös.


denna sak håller mig upptagen just nu. och ångrar inte en sekund av det för att this car.. love it.


19 maj 2010 - Internet hemma funkar inte :(

Sitter i skolan just nu. Vårat internet hemma har gått sönder så att kommer inte sitta vid datorn hemma :)

Igår efter skolan åkte jag hem till Marcus, skaffade lite information av hans pappa och sen lackade jag och Marcus hans bmx. Vart riktigt snyggt, kan lägga in bild före/efter sen.

Idag har vi prov, om 40 min ungefär. Lite smått orolig men känner att jag har rätt bra koll ändå.


en bild på Macke för ett år sedan :)


17 maj 2010 - Solen skiner

Vart så glad när solen sken, tänker sitta ute och göra mina uppgifter också. Kortbyxer blir det idag med! Skönt att inte behöva gå till skolan idag. Känns som man varit ledig riktigt länge nu, fast fem dagar är rätt länge.


16 maj 2010 - My Weekend.


Theodor " Från Alvin&Gänget " Looström

Helgen har varit riktigt bra!
- Körde cross för första gången på ett halvår
- Har varit på djurparken
- I lördags kändes det verkligen att sommaren är påväg
- Familjekväll
Massor av roligheter.

På tisdag börjar skolan igen och den börjar med att lyssna på en Ex-kriminell i aulan. Och sen får vi se om det blir något annat roligt i veckan. Som räknat ska min hojj vara ihopsatt tills helgen så att då får man kanske testköra nya dämpare. Annars kör jag på Mackes 250 :)


16 maj 2010 - Mx i Kungsör igår

Igår satt jag äntligen på crossen igen, första gången på ett halvår som sagt. Tog åt mig fem varv, sen kände jag att underarmarna inte ville sammarbeta riktigt. Så att jag snappade åt mig kameran och fotade Marcus & Theo + andra nästintill hela dagen. Det var en riktigt rolig dag och strålande sol. Fick mycket fina bilder och roliga som jag suttit och skrattat åt.

Efter motocrossbanan tog vi sats mot Örebro där vi hämtade en crosshoj. På vägen dit såg vi att det hade vält en lastbil första rondellen in i Arboga och på vägen hem försökte de dra upp den så att vägen mot Eskilstuna var avstängd så att vi fick ta en riktig omväg hemåt.

Nu ska jag skriva ut lite fakta om " Bilen i mitt hjärta ". Ska ha en redovisning om min drömbil inför klassen i veckan, så måste skriva ut fakta om den. Och det var ju självklart Ford Mustang-69 Mach 1.


15 maj 2010 - mot crossbanan strax

Sitter och försöker få Macke ur sängen.. vilket inte fungerar särskilt bra. Ska ner och äta frukost sen packa ihop crossgrejorna och sen åka. Det har regnat som bara den inatt, så tänker gå banan runt och kolla läget först. Vädret är inte det bästa heller, och jag hoppas det inte kommer regna mera. Banan måste vara riktigt blöt efter allt regn, har man tur kanske de gjort något åt banan också.

Tänkte leta reda efter ett par strumpor nu!

en bild från Norrland som Johanna tog på mig.


14 maj 2010 - kvällsmys

Sitter och väntar på att Pontus och Louise kommer. Macke pratar med de i tele nu.

Imorgon blir det motocross, och ja.. jag ska köra! Blir första gången för iår isåfall. Sen kommer Theo dit så att jag tänkte också fota när Macke kör, eftersom jag ska köra på hans hoj.


Marcus fail i Söderhamn :)


14 maj 2010 - ny design..

Sitter vid Mackes dator och fixar med hemsidan, går väl något åt rätt håll iallafall!

Avatar - rekommenderas!

Igår kväll kollade jag och Marcus på Avatar, själv har jag gått och trott att den ska vara tråkig eller så. Men det är DEN BÄSTA FILMEN! Till och med så att den slår Twilight nu. Jag var helt inne i filmen hela tiden och allt är bara så bra med den. Det gillas, något ni måste kolla på helt enkelt.

Just nu sitter jag i vardagsrummet och skriver med Linn på msn lite. Hon är bäst!


Funderar på att dra igång med ny design.

Sitter och funderar lite om en ny design. Men vet inte riktigt hur jag ska gå till väga med färger eller något. Men sitter och kollar igenom lite förslag, så får se vad som händer :) ifall om någon undrar!


13 maj 2010 - Ge mig sommar!

Jag vill så gärna ha sommar just nu, inte tråkigt väder och regn. Istället mycket mx och massvis av bilder. Jag hoppas på lite bilder i helgen också. Skulle ha åkt till Djurparken med mina syskon idag, men vädret är inte det bästa. Så att då får vi hoppas på lite mx i helgen.


En bild jag tog hemma hos Faster för något år sedan.


11 maj 2010 - Godmorgon solen!

Vart något glad när solen lyste in genom fönstret. Sitter nere och lyssnar på musik och har precis ätit upp min frukost. Ska sedan gå och fixa iordning mig, om en timma ska jag åka till bussen. Men kommer jättetidigt till skolan emot vad jag brukar, men då får jag hitta på något annat. Efter skolan ska jag vara med Linnea :) men ingen träning blir det eftersom jag är fortfarande förkyld.. innan Sverigecupen i Hökensås vart jag förkyld och det har hållit sig framåt tillbaka hela tiden. Men nu får jag försöka bli frisk! Måste..

Känner att jag vill köra cross, hoppa studsmatta, bada, fota, leka.. bara vara ute!

Om en månad slutar skolan.. Känner redan hur jag kommer sakna min klass. FP1C - simply the best

10 maj 2010 - Boring day.

Idag slutade man runt tolv, svenskan var inställd. Farmor kom och hämtade mig i skolan och skjutsade hem mig. Och här sitter jag med huvudvärk och är trött som bara den. Imorgon blir det sovmorgon, hoppas jag. 

Har fixat lite med hemsidan också. Måste komma igång med den snart!

On my way home again

Just nu ligger jag bak i bussen eller lastbilen eller vad man ska säga. Har täcke, kudde & pojken här. Skulle satsa på att han sover, tänkte lägga mig och vila jag med. Då känns det som tiden går snabbare. Vi har nyss kommit in i Gävle och har en bit kvar. I Tönnebro rastplats träffade jag inte vem som helst utan bästa Linn. De var på väg hemåt till Sundsvall. Fint sammanträffande där!

När vi kommer tillbaka till E-tuna hoppas jag att min far kan hämta mig hemma hos Marcus så jag kommer hem skapligt. Imorgon blir det tillbaka till skolan, förmiddagen kommer väl bli i stort sett som alla de andra fyrk-lektionerna på sistone. Jag gör inget, är klar med ettans saker så att har börjat med lite transport/tunga fordon saker men har ingen alls fokus längre. Men det ska nog bli bra snart, stor i valet och kvalet och vet inte vilken inriktning jag vill välja till tvåan, har valt transport som första men vet inte riktigt om jag vill det längre. Menmen, upp med humöret och tänka inte så mycket på det. Min lärare sa att jag har god tid på mig att tänka.

Nu ska jag försöka sova lite :)


Sitter återigen på crossbanan.

Nu är vi tillbaka i Söderhamn. Igår var det verkligen en lyckad kväll. Just nu kör inga på banan, de åkte in för att vila nyss. Dom kör på riktigt bra som vanligt och jag har kört på som vanligt med kameran. Hade helst suttit på crossen idag men hade inte med mina kläder. Känner av lite i ryggen idag, har ju suttit och skummat rätt mycket i bussen framåt tillbaka. Men det ska nog bli bra snart, fem månader sedan jag satt på en crosshoj. Helt sjukt vad längesen.

Nu ska jag ta lite fika och ut och hälsa på hunden Ebba.


Speedway på Kungsholmen.

Sitter utanför Ön just nu i crossbussen och kollar på Speedway med Marcus och Victor Bengtsson. När vi kom hit vart det bada tunna och hoppa i sjön.. ja, ni läste rätt! Hoppa i sjön gjorde jag! Sen vart det middag och lite föreläsning om kost och viktiga punkter. Och sen vart det kamp, vet ej vilka som vann eftersom jag erbjöd mig att ta vara på Cosse, jakthunden på Ön. Riktigt skoj faktiskt :) Myshund.

Imorgon blir det mer motocross för grabbarna. Men nu ska vi kolla vidare på tv :)


Mx i Söderhamn!

Sitter inne i depån just nu, tror precis de slutat köra. Pojkarna har kört på riktigt bra och jag har fått massa bilder. Banan dammade som bara den och jag har sand i ögon/näsa/hår/skor samt fickorna på mina mjukisbyxor. Mjuk sandbana, finns inget bättre. Marcus har gett upp körandet för dagen och när alla är klara så vi åka iväg till ett ställe, som jag inte kommer ihåg namnet på nu. Där blir det middag, bada tunna & kamp mellan föräldarna och crossåkarna. Själv hade jag tänkt fota de, så slipper jag vara med. Haha :)


Carl Bengtsson en av killarna här fick vara med på bloggen idag :)


Skolblogg.

Sitter i skolan och spelar flygplan med Pontus & Jimmy.. haha :) Om två timmar blir jag hämtad av Marcus, sen åker vi till Söderhamn.


Face down in the pillow.

Konstigt att man blir trött när man går och lägger tidigt. Just nu sitter jag och försöker får lillebror att borsta tänderna, vilket går jättebra.. ironi :) 

Idag åker vi, jag längtar. Detta kommer bli en toppen helg! Motocross i Söderhamn. Plus att imorgon går andra Speedway GP:t vilket är ännu bättre. Och Jason Crump or Emil Sayfutdinov enligt mig, ska vinna.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik i vardagsrummet i några minuter till, sen fixa iordning allt inför skolan. Here we go again!


En bild jag tog på lillasyster i sommars på crossbanan i Kungsör.


Torsdag.


en bild på Sylvester Jonhans.

Idag kommer nog bli en bra dag. Jag ska till skolan, som idag inte är så ansträngande. Sen efter skolan ska jag åka moppe med Linnea till henne ( två år sedan jag åkte moppe ) Och det ska bli riktigt kul :)

Imorgon åker vi till Söderhamn, jag längtar. Blir packa allt imorgon för att sen sticka direkt efter skolan. Så att ikväll kommer det bli mycket att göra. Imorgon har vi också prov på hela Block 1 ( fordonstekniks grundkursen ).


Good morning.

Vaknade tidigt, solen lyste rakt i ansiktet. Känner att jag helst hade velat stanna i min säng men plikten kallar. Idag blir det skolan, sen sista lektionen kanske kommer Macke så att vi senare efter skolan kan åka och köpa present till hans mor. Sen ska jag sätta mig vid hans dator.. hihi och fixa hemsidan så den blir bättre :)


En bild på Micke Hedberg från NNO/Mafi Cup i Bollnäs.


Lånar pappas dator, min ur funktion.

Idag vill min dator inte sammarbeta, så jag har försökt fixa lite med hemsidan på pappas dator. Men imorgon ska jag hem till Marcus och då har jag större chans att fixa något.

I helgen blir det åka upp till Söderhamn med Westergren. Det blir en "team-helg" om jag uppfattat allt helt rätt. Det ska bli riktigt roligt :) Motocross & härlig människor.


Woho, det funkade :)

Nu i eftermiddag blir det fixa hemsidan, samt lägga in lite nya bilder. Nu känns det bra att hemsidan funkar iallafall, känns som att det kan bli något av det här! Är ensam hemma just nu och dunkar musik i vardagsrummet, ska gå till bussen om två timmar ungefär.  


Att hemsidan klickar och har sig.

Det är bara för att den överför gamla inlägg från bloggen. Det ska nog gå över om ett tag, hoppas jag annars löser det sig!

bloggen flyttad till jenniferlarsson.se

Nu har bloggen hamnat på hemsidan. Så med lite fix och dix så kommer snart alltihopa upp här igen, bilder, gästboken o.s.v :)

RSS 2.0