27 Oktober 2008

Bowlat med bror idag  ( han vann ;S ) också fixat Macke present tills han fyller år (:<3


21 Oktober 2008

Kommer ihåg första gången jag körde cross. Det var förra sommaren i slutet av Juli. Haha. Körde i Gröndal på Knattebanan (': med lillebror. Tjatade på pappa att jag ville köra på stora med det fick jag inte. Fick åka på den lilla banan 4 gånger innan jag släpptes ut på stora banan. Då var det geggigt, var omkull en gång då kommer JB och hjälpte mig. Kunde ju inte ens komma iväg. Det tog nästan ett halvår innan jag kunde med kopplingen. Knappt nu heller x( Sandkurvan i Gröndal tyckte jag var såå svår. Men nu är den som vilken kruva som helst ! Förändringen på ett år är stort. var ju borta från crossen från ungefär januari till april typ. Körde knappt alls eftersom pappa var sjuk ): så kan väl säga att jag körde ungeför ett år om man tar borta dom månaderna jag var borta. Jag vill tacka alla som hjälpt mig komma framåt i det här; Marcus, Pappa, Uffe, Lena, Linn, Ludwig, Fredrik, Stina, My, Jonatan och såklart mig själv. Jag har aldrig gett upp ordentlligt. Jag kanske skyllt på annat men jag hade inte ork till att köra. Alla gånger jag fått se crosspojkarna köra, då dreglade man. Dom är sjukt duktiga. Första gången jag såg Marcus. År 2005 i Gröndal. <3 Du är bäst på att köra. Jag beundrar dig stort och jag finns här i alla lägen. You know. Men tack alla som ställt för mig. Det betyder mycket. <3



20 Oktober 2008

Usch, denna vecka suger redan. Tre prov, en inlämning. Fan mig att jag inte gjorde proven. När är allt stressigt. Allt blir bara värre när jag saknar Macke och vill köra bajk. Men det här klarar jag. Lycka till i engelska imorgon, ja tack! Shit, jag jobbade på tyskalektionen idag! Det är ett stort kors i taket. Kanske börjar det gå och rätt håll.

Hösten är kommen, snart vintern. Uringe,Uringe. Me love. <3

Ulf-Bertil Jr. <3

19 Oktober 2008

Har haft så mycket för mig att jag inte haft tid till att skriva! Kan börja med fredag (:

Fredag: Sista jobbdagen. Veckan har varit hur kul som helst och jag skulle kunna tänka mig att söka sommarjobb där. Arken Zoo. Fick en jättegullig kalender som kommer används väl. Helt slut efter att lyfta 20/25 kg påsar på jobbet. Det roligaste var ju lätt att köra sporundan. Efter jobbet vart det springa till bussen och fara mot Macke. Man kan ju inte gissa sig fram vad han gjorde när jag kom. Haha, han stog och vaxade sin bil. So Cool. Han är superduper stolt över den och kan inte gå förbi utan att röra den. Det vart upp och köra på parkeringen i Gröndal. Men allt slutade med att en kabelbrann upp som gick från batteriet till tändningen. Haha. Åberg fick kommer med sladd, sen vart det pizza! Annars vart kvällen mys och pys.  Men det var min fredag.

Lördag; Städdag på banan: Upp klockan åtta, käka frukost, hem till mig (sov hos macke inatt) , lasta min bajk sen dra till banan för att plocka. Såga träd och elda för väl det mesta jag gjorde. Sen vart det körning! Kan ju säga att det gick bra, fick till det i spåren för det mesta. Min älskling, inte vilken som helst utan Macke tränade mig. Han är så bra på det, han åka framför visade spår och allting. Det gick hur bra som helst fick beröm som bara den. Mitt självförtronde är för tillfället i topp. Macke sa att han har aldrig sett mig köra såhär bra. Kan man bli gladare. Vart ju ännu gladare när jag lyckades skvätta ner han också (': <3 sen har jag diskuterat med mina näraste att jag kommer inte köra Kattcupen, jag är inte redo än känner jag. Jag tycker att det är bara onödigt att köra över sin förmåga, som vissa andra. Jag behöver inte tävla, liksom det är aldrig för sent. Jag har pratat med Westergren och vi har satt ett mål för nästa år som jag kommer satsa på till 110 %. Det ska bli så kul nästa år. Jag har så mycket saker som kommer framför mig nu. Jag har saker att satsa på jag har t.o.m en tränare! MUMS! <3

Och som sagt idag: Vaknade med en snygg sak bredvid mig vid nio-tiden. Kunde inte sova, så det vart ligga och kolla på han när han sov så sött. Fast sen vaknade han (': Vi kan ju säga att vi fick lite tråkigt på förmiddagen. Så han skjutsade mig på cykel ner till Coop Forum, så vi köpte film och tidning sen tillbaka hem. Filmerna var asbra. Det var också så mysigt att ligga i soffan. Pelle var såklart också med. Men sen så vart det inte så mycket tid kvar. Jag skulle åka hem "/ usch. Jag hade det så mys och ville inte lämna Macke. Men sen så kom pappa.

Min helg har varit så lyckad. Macke,cross,Pelle - vad kan man mer begära? <3


16 Oktober 2008

Imorgon; sista dagen på jobbet!

15 Oktober är en dag jag kommer minnas. Tårar och känslor. Efter våran pratstund igår kändes allt redan bättre. Men så fort jag kollar i dina ögon blir jag tårögd. Du trodde saker som aldrig kommer inträffa Marcus. Du behöver inte oroa dig för någonting. Du är mitt allt och jag älskar dig. Tillsammans är vi bäst. Jag längtar tills imorgon, då kommer du. Jag vill ha din närhet nu genast, på en gång! Jag behöver dig <3 Din pappa är så otroligt snäll och fixar så vi smsar och kan ringa varandra gratis. Underbart! Jag kommer aldrig att lämna någon jag velat haft sen 2005. Jag kommer aldrig glömma första gången vi sågs. Hemma hos dig, <3

29/6-07, forever. ´Jag älskar dig <33333333

14 Oktober 2008

Andra dagen på jobbet avklarat!

Jag sitter här och tänker på gamla saker. Jag saknar VM i Uddevalla det var så roligt! På kvällen när jag traska runt med Stina och Jonatan. Det var så roligt. Fast inte när en kille tafsa >.< Kommer ihåg det första jag ville var att slita tag i Marcus hand och springa ner till depån och kolla på att motorcyklar och trailers. Vart helt stel när jag såg att, det var ju som att det inte var sant. Det var några av dom bästa tiderna i mitt liv. När jag fick mina foxkläder. Jag tycker om dom så mycket att jag inte vågar använda dom. Min väska, älskart. Fick sakerna som ett-års present av min baby. M <3 J. Åhh kommer ihåg när jag träffade honom första gången. ORD KAN INTE BESKRIVA ! Miss you. Imorgon kommer jag till dig. Våra minnen tillsammans är det bästa som finns. Jag skulle kunna sitta och skriva hur mycket som helst, men de tär vissa saker man vill hålla för sig själv också. Marcus Westergren 29/6-07 <3

'
 
( bilder från vm, sämsta kameran hade jag då. tanken som räknas  <3 )

13 Oktober 2008


Första dagen på jobbet! NajsBajs. (:

Träningen igår!
Träningen gick brabra. Fast inte första passet >.< Usch, så seg i kroppen så det inte var sant, fick inte min skönhetssömn p.g.a Macke. Haha. Love you <3. MenMen, andra passet fick jag flyt och till och med bra i spåren. Sandkruvan är inge problem. Sen träningen uppe i Söderhamn har jag kunnat köra sand hur bra som helst. Älskar det för tillfället. Jag hoppas det blir Arboga snart också. Jag kör mycket bättre i sand än vad jag kör på hård bana. Det roliga med sandbanor är att det går fort och dessutom lägga ner den i kurvan det är najs. Och i jordbana är det inte lika lätt, men skitsamma. Jord eller sand? spelar inte roll bara man får köra. (:

YES, snart ny hjälm också. Beautiful as you. Den är vit med silver? typ (: Längtar. Och sen blir det en överrasking nästa år för alla som ser mig på banan. (ingen kommer se mig) om vi säger det så. Haha. Det lät såå bra. Men nu ska jag drömma om Marcus och strunta i datorn. Hejdå!


 (träningen igår)

12 Oktober 2008

träning today! med Macke och Pappi (:

9 Oktober 2008


Idag kom Macke hit. Fast det trodde inte jag att han skulle göra. (: <3
Jag älskar han mest <3



7 Oktober 2008

YEES, snart ska jag byta nummer. Kan ju inte åka runt med samma som Baby. Eftersom jag är med i Kungsör och ska köra mx2u måste jag välja mellan nr 30-40. Och en del är ju som sagt upptagna. Jag är sugen på # 33. Så det blir hem till Marcus och fixa siffror. Skojigt värre. Ville först inte han något som är i närheten av Marcus. Men han byter ju småningom nummer. Aiia, nu ska jag äta frukost. Sen sminka mig och åka buss till skolan. Efter skolan blir det PLUGGA ASET AV MIG! inte för att jag behöver. Men jag måste (:


6 Oktober 2008


namnsdag today. Elisabeth (:

Skolan som vanligt. Inte mera än tråkigt! [ omprov på fredag, prov på torsdag, muntlig redovisning ] muntliga redovisningen ska nog bli bra. Jag har tränat lite grann och det känns helt okey. Men skit i skolan nu. Nu är jag hemma och sitter här och lyssnar på Akon - dangerous, min pojkvän har fått mig att tycka om den. Haha, jag har druckit upp två energi-burkar sen jag kom hem. Nicht gut ! Kommer nog sova bra inatt, eller inte. Jag är sjukt åksugen också. Jag hoppas det blir något i helgen. Dom flesta baner är ju stänga nu. Vintertid, suget. Men får hoppas frosten och minusgraderna kommer så blir det Uringe och favvobanan! Love it. Haha, sitter och pratar med en barndomsvän just nu på msn. Vi lekte när jag bodde hos mamma. Gamla tider [':  

motocross är livet. utan motocross ingen marcus. <3

5 Oktober 2008

Jag har varit med Macke hela helgen. Det var underbart. Igår [lördag] var det kolla på Stockholmscrossen i Uringe. Vart riktigt  åksugen. Det var Fredrik och Robin som körde. Iallafall dom jag känner. Och åksugna Ludwig fick stå och kolla på. Dagen var lyckad med bra väder och mycket crossbilder. Efter tävlingen vart det åka förbi hos Jarmo på en kopp kaffe, sen hemåt. Jag kan säga att jag har haft det riktigt bra. Jag älskar crosshelger på tävlingarna. Man träffar dessutom alla snälla crosspojkar. Även fast dom flesta crosspojkarna är bortskämda tycker vi om dom endå (:

Idag vet ni. Då vart det motocross i leriga Gröndal. 30 cm lera att åka i. Det var hur kul som helst och jag var inte omkull en endaste gång. Go Jennie! Tränade starter, som tur har man en halvhandikappad pojkvän som hjälpte till och världens bästa pappa. Men deras råd gick starterna bättre än förväntat. Jag längtar till vintern just nu. Fick ett par "Muffs" som jag läängtar tills att få använda. Det kommer bli så mycket åka som möjligt i vinter.

Jag saknar dig redan Macke. Usch, att få lämna dig är inte roligt. Vi ses igen på onsdag. Det känns så lång dit. Men jag klarar mig ska vi se. I värsta fall kommer jag till dig på tisdag. Jag tycker om dig så mycket. Du är det bästa som finns min snyggis. Do you remember? " Gjis ". Haha, jag älskar dig <33



bilden är inte från idag. Det är från en träning i Katrineholm för ungeför två veckor sedan.

2 Oktober 2008

Nu är vi inne på Oktober. Det känns som det börjar närma sig julen. Det är kallt & mörkt. Jag längtar till julen. Vill ha snö och julafton. Mys. Btw, igår var den bästa dagen på länge. Jag åkte hem till Macke efter skolan och det var brottas och busa en massa. Sen slutade allt med att jag fick ont i mitt finger. Undra varför Macke ?! (': , senare var det movie-tajm. Hem till Midgård såklart! Sen började jag plugga lite matte och svenska. Inte långt kvar till redovisingen. Sen kan jag säga att jag vart trött. Så jag var erbjuden att sova kvar. Det vart en mysig kväll med att berätta gamla minnen om varandra. I love it. Du fick mig att tänka tillbaka på allt vi haft/har. Det är det bästa som finns. Så kan säga att " I går kväll <3 "


Jag saknar Linn fruktansvärt mycket. Jadu, vi måste träffas snart. <3

RSS 2.0