take a bow.

sitter och sjunger just nu, med katten liggandes halvt på tangentbordet och tvärs över mina armar så att det är tufft att skriva. jag ska sova hos min älskade farmor inatt, ska strax springa ner till henne. ska ta en lång dusch också. och imorgon åker jag hem till macke igen för att det blir cross på lördag och på söndag ska jag leda häst.. småsyskonen som vill.

nu ska jag fixa lite innan jag går.

min bild från sverigecupen i hökensås, hade inga andra bilder på pappas dator.


Until the night.

29e idag. 2år & 10 månader. Kan inte förstå det själv, det känns bara så himla bra. Snart tre år och det känns som 1år som gått bara. Marcus, jag tycker om dig mest av allt. <3

Idag åker jag kanske hem, där syster kommer vara. Då blir det spela wii :) Men nu ska jag fixa iordning mig inför skolan!

MARCUS - BÄST


enough to get him off her mind.

J skickade för att tag sedan en låt, som gått i headsetet hela tiden sedan dess..

Muntliga i skolan idag - för några dagar sedan vägrade jag att göra inför hela klassen vilket jag inte behövde. Tycker inte om att stå framför och prata. Men jag GJORDE det, inför hela klassen. Och det gick bra! Och nu känner jag mig bättre inom. Så glad att jag själv gjorde det. Helt sjukt.


Victor , en bild från Söderhamn.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film :)


SHORTS?

Är så nära att ta shorts idag.. då blir det första gången iår. Självklart inte korta shorts utan "killmodellen". Ska cykla till skolan idag med så att det kan vara rätt skönt. Efter skolan vet jag inte om jag ska till motocrossträning och fota eller inte. Beror på skjutsen. Men iallafall har jag muntliga idag. Jag vet inte om det blir för hela klassen, kanske ska satsa på det. Men nu ska jag fixa annat :)

snart ny gångbro över söderhamnsbanan. för övrigt älskar jag banan


Känner för ingeting.

Vaknade med huvudvärk och är trött som bara den. Skulle vara skönt att inte behöva gå till skolan idag. Och måste cykla världens omväg idag eftersom jag ska cykla till posten först innan skolan som ligger helt åt andra hållet. Har kanske muntliga idag, gick inge bra att träna igår så att ja.. vad ska jag säga?

Jag vill köra hoj. Inte kört sedan december och känns som att min cross gått upp i rök eftersom jag inte sett den på länge. Inte för att jag köra så mycket på min egna. Mycket roligare att köra på Marcus. I helgen tänker jag köra! Så är det.


Kanske cykla?

Funderar på att ta tag i det hela och cykla till skolan idag. Men säkert bara för att jag gör det kommer det börja regna eller något :) brukar vara så.

Igår kväll vart det sent. Vet inte riktigt när vi kom hem. Men helgen har varit jättebra, förutom att min mage gjorde ont. Tvådagars motocrosstävling på flyget i Söderhamn. Igår kom det många till banan som man kände så det var kul. Och inte nog med det, i lördags gick första speedway GP:t och JASON CRUMP vann. Vilket gjorde min helg ännu bättre :)

Nu ska jag fixa iordning inför skolan :)


Mot Eskilstuna.

sitter i lastbilen och rullar hemåt. åt nyss macka i sala. ska fortsätta äta min glass nu och skriver igen när vi kommer hem :)

Inge Hedesunda, istället Söderhamn.

När vi kom fram till Hedesunda, packat upp allt, veva ut markisen så tog vi ett varv på banan. Med gummistövlar. Och redan 10 meter in på banan så såg vi att det skulle inte bli kul. Lerbad.se , Macke vill inte köra och resten höll med till sätt och vis att det inte skulle bli kul och köra. Så att vi packade in och åkte upp till Söderhamn och här sitter jag i solen vid banan och hör 4-taktarna köra. Idag har jag fått lite bilder också. Tummen upp för det. Jag ska snart höra med en kompis som var i Hedesunda och kolla hur tävlingen gick där idag. 
Idag fick Macke prova 450 också. Men han tyckte inte riktigt var hans grej, han vill ha 250. Så att jag sitter och kollar om jag kan hitta priserna i €. 

Imorgon blir det ännu en dag på Söderhamns motorstadion. Här trivs jag som bäst och här skulle jag kunna tänka att tälta i en evighet. Pappa åkte upp till Tärnaby igår kväll och kom fram imorse. Så att dom kommer man inte se på en vecka, så hela nästa vecka kommer jag bo delvis hos Macke, men tänkte vara hos Farmor också. Nu ska jag kolla runt lite mer på internet sen tänkte jag ta det lite lugnt. 

Hoppas ni har haft en bra dag. Dessutom har premiären JSM gått idag. Under hur det har gått. Och inte nog med motorsport. Klockan åtta ikväll börjar Speedway GP. Är bara ett måste och kolla på!


Mot skolan, snart.

Back to school. Efter skolan blir jag hämtad av Pappa som lämnar mig hos Marcus. Och Hedesunda blir det, och bättre väder har det blivit så att jag finns på banan som fotograf på lördag. Och på söndag finns jag som fotograf i Söderhamn! Nu ska jag fortsätta fixa allt.


Matthias Wernell.


Ingen sverigecup idag heller.

Datorn hängde sig i uppladdningen av bilder till hemsidan. Så att inga bilder idag heller..


Marcus på bild.
Sitter och väntar på att syster ska komma och hämta mig. Och jag måste hitta Bas-boken hemma. Det är bara så! Det regnar och det känns som att helgens planer komma rinna med vattnet ner i brunnen.


Skönt det skulle vara att sova lite längre.

Idag känner jag icke för skolan. Onsdagar, nej inge kul. Men imorgon är man ledig och då ska jag försöka sova länge. Men det kan ju försöka med när man sover hemma hos Macke och hans käre katt har blivit helt galen och ställer sig på min mage/rygg det senaste nätterna. 8kg katt på magen är inge vidare kul mitt i natten.
Engelska, matte, bild, lunch & fyrk = onsdag. Och som jag skrev förut så måste jag komma igång med "tändningen" idag.


Jag längtar tills helgen.

Då man får springa runt på banan/depån igen. WWW.JENNIFERLARSSON - goes Hedesunda this weekend.

Idag började vi med det muntliga, inge vidare. Har svårt att komma igång och allt. Men ska försöka komma någonstans imorgon och se vart jag landar. Nu ska jag hoppa till sängen och hoppas på en drömlös natt :)


Och Jesse Westerlund står för dagen bild.


Tändning.

I skolan fick jag uppgiften att förklara hur man justerar tändningen på B230, tur att man gjorde det förra vecka. En fördel iallafall. Jobbigaste delen är att stå framför och pratar inför de andra. Sånt gillar jag inte. Men får tänka positivt. När jag kom hem från skolan, det första jag gjorde var och lade mig på "sundecket" som de kallar altan för här hemma. Och låg där från 20 i tre till ungeför halv sex. Riktigt skönt faktiskt, låg i solen med en filt om mig och läste en jättebra bok.


Joel Nilsen fick stå för en bild idag ↑

Imorgon ska jag och Sandra förklara för klassen hur man skickar ett sms.. Kan bli riktigt kul :)


She couldn't quite explain it

Sitter och lyssnar på musik sen sån här bra morgon med solen skiner utanför. Drömde en konstig dröm och jag har fortfarande en konstig känlsa i mig. Drömde om motocross. Negativt såklart! Ingen rolig dröm. Tur att det iallafall var bara en dröm. Idag i skolan, tror jag att vi skulle börja med demostrationer.. vilket jag inte ser fram emot eftersom det blir muntiligt framför klassen. Det funkar bara inte för mig att stå framför andra och prata. Men hoppas att det går att lösa på något sätt.

 Och angående bilderna från Sverigecupen. Så har jag fortfarande halva delen bilder eftersom de andra sitter på en helt annan dator och den har jag inte tillgång till först på onsdag.


En bild på Marcus från Kungsör i lördags. Hans framdämpare började klonka igen och jag hoppas verkligen att den kommer bli fixad till helgen då det blir tävling i Hedesunda för honom och jag ska fota. Och sen blir det träning för honom på Söderhamn på söndagen.

Men nu ska jag leta reda på allt som ska med till skolan. Ha en bra dag :)


Kungariket Kungsör..

.. står det på skylten innan man anländer in i Kungsör. Igår vart det motocrossträning för Marcus och jag höll mig bakom kameran. Jag skulle själv ha åkt om inte träningsvärken och förkylningen stoppade det hela. Men jag fick nöja med att fota. Senare in på träningen kom inte vem som helst utan Theo kom också och fastnade på fina bilder. Och sen mot kvällen åkte vi hem till mig och åt tacos. Mumsigt!

Och idag har Nelly varit hemma hos mig. Med andra ord halvsyster från mammas sida. Har tillbringat mesta dagen ute. Älskar min lillasyster ♥


En Theo ↑

En Marcus ↑


Morgonblogg med snö.

Ja, precis.. det snöar. För en gångs skull så hade vädret rätt. Jag gillar inte det här, vill ha solsken och värme, motocross och mycket bilder. Nästa helg verkar det som det blir åka upp till Hedesunda. Och kanske till och med min bästa vän kommer dit och kör. Jag hoppas hon kommer. Har inte träffats på jättelänge. Linn Jonsson - du är bäst ♥

Idag, fredag. Verkstad, matte & gympa i skolan. Gympan, ska ta med kläderna och sen se vad vi ska göra. Har fortfarande hosta och ont i halsen. Så jag vill hålla mig lite lugn så att det går över. Verkstan, det vet jag inte än. Hoppas på att svetsa. Efter skolan ska jag hem och städa rummet och sen packa till Marcus. Han hämtar mig ikväll.

Nu ska jag väcka Kevin och Kim och äta frukost med dom sen ska vi iväg till skolan.


Emiln Nilsson - Suzuki.


Ännu en torsdag, snart ännu en helg.

Har nyss spelat två matcher med Pappa på wii. Självklart vann han båda gångerna. Åkte inte till Marcus efter skolan idag utan det blir imorgon istället. På lördag blir det motocross, och jag.. nämligen jag har bestämt att jag ska sitta på hojjen denna gången om det blir av. Har hört att det ska komma 10dm snö.. "gapar stort med munnen ". Snö igen, det skulle bara vara negativt eftersom våren har ju redan kommit! Nu ska jag lyssna på Mmm Mmm Mmm Mmm.


HÖKENSÅSHÖKENSÅS.

Bilder från träningen den 4 april ligger inne på hemsidan. Bilder från träningslägret 5-6 april ligger också inne på hemsidan. Det enda som saknas nu är bilderna från Sverigecupen som jag trodde skulle komma in idag, men vart inte så. Utan kanske imorgon! Efter skolan var jag tvungen att åka hem, barnvakt imorgon bitti. Ser för övrigt fram emot en solig dag igen!


Back in school.

Hade en snäll farmor idag. Hon och jag åkte ut till Kvicksund för att fixa lite i Marikas ( fasters ) hus eftersom de är inte hemma, sen bjöd farmor på Max innan skolan. Då slapp man iallafall åka buss!


Sovmorgon till 20 i ett.

Jag har absolut ingeting att göra. Och sova kan jag inte heller, eftersom jag är inte trötter. Sitter och lyssnar på Akon - Beautiful vilket skapar lite glädje. Boom Boom, som sagt. Och jag som hade hoppas på bra väder idag, men icke. Funderar på att ta och använda nya jackan. Men kanske kommer bli kallt istället. Efter skolan blir det hem till Macke och fira hans pappa och lite där emellan ska jag lägga in bilder på hemsidan. Awesome :)


en bild på Albin Tapper :)


Just another day.

Skolan, sen har jag varit ute i solen ett tag och fotat bland annat lammen som kommit och även försökt smyga på svanarna lite. Men det gick som det gick :) Det har varit himlans skönt väder idag! Love it.

Just nu sitter jag och väntar på att Albin ska käka klart.. vi sitter nämligen och spelar All Star Bowling via msn eftersom vi båda har tråkigt. Och jag är klart bättre!


one pic on Joakim Orheim from Hökensås

som jag skrev på bilddagboken tidigare så kommer jag enligt planer att fota NNO/Mafi Cup i Hedesunda den 24 april. Om det är så att Marcus ska tävla och vädret är dugligt :)


Ain't no pic-nic.

Sitter i vardagsrummet och lyssnar på musik igenom stereon - spotify. Fight for this love går högt här medans Kevin och Kim spelar Wii. Och Wii ska jag spela när jag kommer hem, är hemma runt fyrataget. Men nu ska jag gå :D


Dålig uppdatering, men ett superbra lov.

Eftersom vi inte hade ström de sista dagarna har jag inte varit inne vid internet. Men mitt lov har varit bäst! Bodde på Hökensåsbanans depån i 8 dagar. Och fotat motocross som bara den. Träning, träningsläger & Sverigecupen. Bilderna hamnar på hemsidan om cirka 2-3 dagar. Men iallafall, lovet har betytt mycket. Tillbringat det tillsammans med den personen som är nästintill viktigast i mitt liv. Marcus Westergren, min alldeles egna motocrosspojke sedan snart tre år tillbaka. Så kul vi har haft, men också långtråkigt har vi haft då det regnat och man bara suttit inne i bussen. Kan inte beskriva med ord hur bra lovet varit. Och imorgon börjar skolan igen..
Åhh, jag känner bara för att spola tillbaka tiden lite.


Famlijen Westergren - tack för hela lovet. Marcus på bilden :)


Over and over again.

Nu regnar det. Toppen! Vi sitter inne i bussen och ska snart kolla på film. Imorgon eller redan ikväll börjar det förhoppningsvis rulla in lite folk i depån. Just nu är det vi och Åberg. Längtar tills tävlingen.

Idag har vi tvättat av tvättplattorna och bara tagit det lugnt. Kollat lite film. Old School, skitbra film det!


Bullens avgasrör på sin Kawa 450cc.


Still in Hökensås.

Igår var det andra dagen av träninglägret, vilket vart en bra dag med massa bilder på pojkarna. Lite hoppbilder men också vurpbilder. Tummen upp.

Idag har vi varit i Jönköping ( första gången för mig ) och handlat allt möjligt. Haft det bra iallafall :) Solen värmde upp 14 grader i solen men sen när vi kom tillbaka till banan var det mulet. Imorgon händer inte mycket. Vi ska tvätta tvättplattorna inför tävlingen eftersom vi får stå med ström nu. Men nu tjatar Marcus om att springa över till Robin som sitter i husvagnen.

Snart har halva lovet gått. Eller ja, det har ju det faktiskt. Skolan börjar igen på måndag och vad ska man säga till det. Jag längtar hem lite iallafall. Men rätt skönt att ligga ute med lastbilen på depån på crossbanan också :)


Tre av grabbarna från lägret.


Snöar, för övrigt Träningsläger!

Sitter i bussen, som vanligt. Marcus och de andra grabbarna har kört sitt första pass. Och det gick superbra för Marcus. Riktigt kul att kolla när det går så bra. Kameran ligger kvar i bussen, ingen idé att ta med den ut när det snöar.. :( Så att jag var den som springer med extra brillor istället. Men lider inte för det. Alltid kul att ställa upp för Marcus, annars fotar jag bara och håller inte koll på honom. Men det känns bra att kunna hjälpa till lite. Vart lite fundersam över Sverigecupen som han ska köra i helgen. Om jag ska fota eller inte. Skulle på något sätt vara skönt att inte behöva ha kameran med och bara pingla runt och heja på honom. Kanske ska träffa en vän som jag inte träffat sedan augusti. Nu börjar det regna också.


Marcus W - Totaly the best. Soon three years ♥

Om det är så att det kommer vara fint väder på Sverigecupen, då kanske jag inte lämnar kameran i bussen. Haha :)


Ligger i bussen medans everybody drives.

Ligger i crossbussen med datorn i knät. Halsen värker. Nu har jag gjort mitt idag, fotat från 10 till ett sen kände jag att min hals mådde inte så bra och ville in i värmen. Så att här ligger jag och kollar in dagens bilder. We like. Fick fina bilder och utan crossåkarna så hade det inte blivit av. Ni kan få en tjuvtitt på en bild. Marcus är ute och kör nu och jag hoppas det går bra för honom :) Träffade på KP också, som jag inte sett sedan augusti. För övrigt så drar lägret igång imorgon, tror jag. Och det ska jag också fota. Känns som det här blir ett kanonlov! Sen till helgen får vi se vad som händer, om det blir fota tävling. Nu ska jag fortsätta kolla bilder :)


Driver: Oldenburg_____Photo: jenniferlarsson.se


Hökensås.

Sitter på crossbanan i Hökensås med famlijen Westergren. Imorgon blir det crossträning som jag ska fota om vädret blir bra. Annars bara kolla på :)


On the road again!

Det börjar blir nära nu. Cirka två timmar kvar tills hela gänget ska samlas på hållplatsen. Imorgon, tror jag blir den första jag ska fota. Nämligen träningen i Höken. Sen blir det mera fota självklart. Kommer sakna vännerna här hemåt. Speciellt dom ifrån klassen/fordon. Famlijen kommer jag sakna med. Men självklart ska det bli skönt att åka bort, bort från Eskilstuna. Leva livet på crossbanan med alla crosspojkar. Strax ska Macke och jag börja packa ut i bussen, han är seg. Gick ur sängen nu och jag väckte honom för ett bra tag sedan. Jag ska packa ut mina saker istället :)
We are on the road again!

Jag ska försöka skriva i bloggen så ofta jag kan så ni får reda på vad vi ska göra. Minneskortläsare köpte jag och pappa igår. Han är bäst. Nu kommer allt bli bra!

Vi hörs. Glad påsk på er! Hoppas ni får ett bra lov :)


Nelly, jag älskar dig.

Igår fick jag äntligen träffa Nelly, min lillasyster. Måste säkert ha varit månader sedan. Jag kom utan förvarning och när jag klev ur bilen såg du inte riktigt att det var jag. Men sen när jag vinkade åt dig så tände, och du började springa mot mig snabbt som en raket. Det är lycka! Du ska veta att du är bäst. Inte för att du är stor nog att läsa det här. Men du finns alltid i mina tankar.

När jag sa att vi skulle åka hemåt igen så började du gråta. Tog upp dig i famnen och satte oss i trappen. Och du viskade i mitt öra med gråten i halsen " Jag tycker om dig " De orden fick nästan mig att börja gråta. Nelly, jag älskar dig ♥

bilden är snart två år gammal. du är bäst.

Idag, snart ska jag börja packa inför resan neråt. Vet på sätt och vis allt jag ska ha med. Och sen får jag se ifall jag hinner träffa en vän idag. Måste också påpeka att jag är ännu sämre i halsen idag. Hostar snart upp foten.. Får köpa med halstabletter och sånt. Klä mig extra varm och sova med strumpor på. Det brukar hjälpa lite iallafall.


Påsklov!

Nu är lovet igång. Första dagen imorgon, ner på stan och köpa minneskortläsare. Och innan det ska jag packa för att imorgon åker jag också hem till Macke. För att på lördag förmiddag åker vi! Och kommer inte hem först nästa söndag. Kommer bli mycket bilder skulle jag tro! Ska ner och kolla på ett nytt batteri när jag ändå håller på. Kolla hur mycket det kostar. Jag längtar tills lördag. Väldigt mycket!!

here we come again


RSS 2.0