Ännu en helg förbi

Imorgon blir det upp klockan sex och åka till Volvo igen.

Igår vart det motocrossträning i Arboga, och må säga att jag fick men goda skratt medans Marcus käkade sand i samma kurva :) Tyvärr kan jag inte lägga in någon bild eftersom jag är hemma hos min Faster! Men får lägga in bild imorgon!

Ska hoppa i bubbelbadet medans faster åker på karate och sedan ska jag läsa svenska/engelska boken. Prov i engelska på fredag :)

Det är kallt ute :(

Var ute och tog en sväng med kameran nyss.. kallt om händerna! Känns att vintern är påväg.

Imorgon blir det crossbanan i Arboga. Jag kommer fota om min arm bilvit bättre (nerv i kläm). Inte varit i Arboga sedan förra vintern, plogad och slät banan är det jag kommer ihåg. Men nu så är det iallafall mjuk och det ser jag fram emot eftersom man brukar oftast få snygga bilder i sandkurvor. Några förslag:




alla bilder som hamnar på bloggen är tagna av mig, om inte så skriver jag det!


words don't come easy

På lördag blir det åka till Kungsör om vädert håller sig fint. Var ett tag sedan man var på banan, blivit stubbrace som ersatt banan nu på höstens dagar. Jag vill ha sommar och färgglada färger.. allt blir så tråkigt och mörkt nu!


en bild på Tina Skiöld tagen av mig på SM i Västerås.


Stubbrace



Jahopp, då är vi tillbaka igen!

Tänkte att jag ska börja skriva lite igen, slänga upp lite bilder titt som tätt. Inte blivit mycket gjort på sistone, men får ta tag i saken nu.

Har börjat min praktik på Volvo CE, inne på andra veckan och det är himlans skoj! Ny kamera för er som inte vet också och sen ja, vad har hänt mer?

RSS 2.0