Lalalaa

Vill faktiskt inte sitta vid datorn.. vill gå och läsa Twilight-böckerna.. eller boken :) Saknar min pojkvän väldigt mycket. Och saknar Linn sjukt. Fick julklapp av henne idag, TACK BÄSTA! <3

Jag har faktiskt varit och handlat idag. Kläder, julklapp till Macke, Kim & Kevin. Inget märkvärdigt :)

Hoppas att något roligt händer snart, jag vet att det gör det! Nu ska jag läsa vidare!


- 17 grader

Här i Eskilstuna var det då kallt kan man säga. Skriver snart igen stället :) onödigt inlägg.. skitsamma :D

Home Sweet Home

Nu är jag hemma igen. Eller har varit det i ungefär tre timmar redan :) haha. Har haft det riktigt bra! Mycket snö och kallt några dagar bara, och massor av bilder har jag tagit. Men jag ska hoppa ner i min alldeles egna säng just nu, längtar dit. Imorgon när jag vaknar kommer jag säkert tro att jag är i Norrland fortfarande, brukar vara så :) Imorgon blir det shoppa, och kanske träna lite :) Good night!

I norrland

Ojojoj, en meter snö typ. Kan inte skriva så mycket nu! Snart försvinner internet. Jag har det bra här uppe, saknar mina vänner bara. Åker hem om fyra dagar och oj vad vi har kört skoter! Love it. Hoppas nu också har det bra :) ni är bäst

Hejdå Eskilstuna!

Nu blir detta sista inläggt för den här gången. Hoppas alla får en bra jul :) Vi ses den 29e igen. Och då är det nästan nyår! GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Om precis en dag..

Så sitter jag i en svart Volvo 855a på väg mot Norrland. Vi åker imorgon bitti som sagt, så kommer skriva ett inlägg ikväll innan jag går och lägger mig. Nu ska jag fixa till lite mera!

JULLOV!

Nu har jullovet äntligen börjat. Fint väder & kyla. I sladd & ställ far alla ifrån skolan. Slutade lite innan elva sen tog jag bussen och pappa hämtade mig sedan. Har hunnit med att fota innan solen gick i moln också :) Kevva följde med ut och gick på promenad. Han hoppade i snön i dikena. Känner bara att jag har mycket att göra innan denna dag är slut.

To do - lista idag!
- Packa (eftersom jag inte kom så långt med den saken igår )
- Plocka lite på tummet
- Ta bort alla korten på minneskorten
- Bränna ut bilder till Hassescrosstillbehör
- Gå ner till förrådet och leta efter vinterkläder
Några av sakerna jag måste göra idag!

Kommer sakna min klass lite grann. Och efter lovet blir det välja inriktning! Ojojoj :)


mot sista dagen till skolan

Om en halvtimma går sista bussen till skolan! + att det är tio minusgrader. Har på mig lite "finare" kläder idag och en tomteluva.. är bara tvungen att ha den :) Hoppas Jimmie tar med sin också, kanske skriva sms att han tar med sin också. Efter skolan ska jag försöka ta mig hem på något sätt, blir nog buss om inte pappa är inne i stan. Då ska jag hem och verkligen börja packa. Finns mycket att hinna med innan vi åker. Imorgon bitti halv sju åker vi och hämtar M sen åker vi! Blir ett stopp i Sundsvall vid lunch och sen vidare. Sen blir det snö snö snö! Love it

Tråkigt att man inte komma kunna ha mobilen eller något internet. Men skriver min "dagbok" som jag kommer lägga upp här så fort jag kommer hem :)

Nu ska jag fixa iordning mig :D
Hejdå alla :) ha en bra dag!

En dag i skolan kvar!

Imorgon är sista dagen i skolan. Skolan vart rätt lugn idag, eftermiddagen Volvo Truck Center & Möller Bil. Måste säga att vi hade vääldigt svårt att komma dit. Läraren sa att bussen stannar utanför.. den stannade typ i Slagsta. Och där vände den så busschauffören tvingade oss att gå ut, och så började vi gå. Hittar tillbaka där bussen åkte under bron så vi skulle ta oss ner för slänten och mjuksnö. Som tur hade jag mina skor utan mönster under så jag satt mig på huk och åkte ner.. haha :) Sen helt plötsligt kommer bussen bakom och då stannar han och släpper in oss så får vi åka med igen. Sen släppte han av oss så nära dit vi skulle som möljigt. Sen var det bara att gå igen. Efter informationen på båda ställena så skulle jag gå till Macke. En liten bit på vägen hämtar mina två snälla lärare upp mig och skjutsar mig en bit :) Tack! Sen fortsatte jag gå. Tog ett bra tag att gå, men jag klagar inte. Är en riktig gå-människa!

To do-lista
- Städa rummet mera
- Packa iordning lite
- Duscha
- Äta
- Leta fram något att ha på sig imorgon
- Leta fram något att ha på knytisen imorgon
- SOOOOVA!


Lately

Vaknade med världens värk i mitt vänsta öra + huvudvärk :( Vet inte vad jag ska ta mig till. Hoppas jag klarar av hela skoldagen, vi ska ha boksamtal, engelska och sen åka till Volvo Truck Center och Möllers bil. Vill ju med dit! Och hoppas några värktabletter kan hjälpa. Klockan är snart kvart över sju och jag har inte ens börjat göra mig iordning. Borde jag göra det!

Hörs senare!

This is the day

Nu har jag förhoppningsvis gjort klart svenskan. En sak var svår att förstå så får se imorgon om jag fattat rätt (: Vi slutade en timma tidigare idag, varit info om Volvo Truck Center. Rätt kul, men sen åkte jag ner till stan och handlade lite. Köpte några kläder och julklappar. Och sen hem, och nu sitter jag har. Jag har faktiskt inte städat mitt rum än.. haha. Måste göra det, nu på en gång. För imorgon ska jag packa och ta det lugnt. Näst sista skoldagen!

skriver efter jag städat!

Motocrossförare & fotograf & en helt vanlig människa det är vad jag är, Jennifer Larsson. Acceptera det :)

Step Down

Sitter vid Mackes dator och spelar musik medans han ligger och klappar kissen. Snart ska vi bli upphämtade för att sen åka till skolan. Börjar cirka nio med att kolla på film. Och bild idag, har inte hunnit med det man ska ha gjort. Så jag vet inte hur jag ska klara det ^^, Bild brukar inte vara en svag sida, men man får knappt någon tid på sig. Menmen :) Ska ner och ringa min syster Jessica nu och se om vi ska ha lunchdejt idag.

Ha en bra dag :) Önska mig lycka till på provet också!

Klockan går..

Jag trodde klockan var nio men den var redan tio. Kanske dags att gå och lägga sig. Min kväll har sett ut så som pluggat med Macke, varit ute och sladdat på varenda parkering i Eskilstuna, pluggat med Macke och nu kollar jag film på Kanal 5. Bridget Jones Dagbok, riktigt bra faktiskt. Nu ska jag fortsätta kolla och sen sova i Mackes stora säng, mys. Imorgon, skolan. Ohyeah :)

Om tre dagar ska väskan stå färdigpackad i hallen. Om tre dagar ska kameran vara fulladdad. Om fyra dagar åker vi!

Good night my friends!

snowiie

Ojojoj vad snö det har kommit. Innan skolan stod ute och pratade i en halvtimma i snövädret, är väl kanske värt det? I skolan, lugn dag. Läste bok på svenskan, rev växellåda på verkstaden. Vart lite snöbollskrig mellan några killar och Erik och Alex tog in sina mopeder i verskstaden. Efter skolan, halkade minst tio gånger på 50 meter, Good Luck. Träffade Adam och Simon ute, dom skulle kasta på Alex och Erik när dom kom med mopparna. Något halt hade pojkarna iallafall. Alla coola killar skulle även sladda ut från skolan, coolt va? :)

Ser fram emot att läsa tidningen imorgon. Så om det hänt något extra mycket efter denna halkiga dag?

Nu sitter jag hemma hos Macke med att glatt humör, vi ska "laga" mat snart, får se hur det går. Sen förslog han att kolla på film, mys.

Imorgon prov/fika i skolan. Måste göra en valfri bild idag också, men har inge pappar att göra det på :( Kommer förhoppningsvis kanske hinna. Ska plugga till provet, viktigare (för mig).

Hejdå :)

Tisdag morgon

Sovmorgon idag, på sätt och vis. Har precis fixat iordning mig och ska snart ner och försöka äta lite frukost. Frukost är inte gott på morgonen! :) Sen ska jag väcka Fredrik så får han skjutsa mig till bussen vid 20 över nio. Sen efter det får vi se vad som händer.. !


Kväller

Sitter och glor runt lite här. Ska träffa en gammal vän imorgon klockan tio imorgon bitti också. Känns rätt skönt. Sen blir det mot skolan. Iallafall ska jag snart gå och sova, så man får lite sovmorgon imorgon. Bussen går halv tio ungefär.

Ingeting att göra!

Sitter här och har ingeting att göra. Borde som sagt städa rummet, men är lite lat just nu. Intebra! Satt och tänkte på VM i Uddevalla, årets höjdpunkt 2008 och 2009. Jag hoppas det blir nästa år och mer bilder då! Undrar hur sommaren 2010 ser ut? Längtar!


Nu får jag skärpa mig, nu måste jag städa undan lite. Lycka till! :) Imorgon tror jag att jag åker till M, han ska hjälpa mig och plugga till provet på onsdag. Denna månad har vi varit tillsammans i 2 år och ett halvår. Bästa tiden i mitt liv!


Jylpynt på hög nivå

Skolan gick fint, tvättade växellådan på 2 och en halvtimme typ. Efter skolan vart det hem och läsa bok och äta. Sen gick jag ner till farmor och klädde granen med Kim (lillasyster). Mysigt, lade mig i soffan där och läste ännu mera bok. På torsdag är det boksamtal och på onsdag är det prov på Fordon&Samhälle. Så ska plugga lite ikväll eller snart.


rätt nöjd med resultatet.

Imorgon är det tisdag, sen tre dagar skola efter det och sen lov. Första veckan och lite till kommer jag vara borta, vad ska man göra resten av lovet? Kompisar, Macke och mer? Haha :)


Kvart över sju

Nu har jag fixat iordning mig helt och hållet. Ska bara hämta boken sen till bussen, fast om en halvtimma då. Jag har ingen mobil, sen har jag kvar hos Macke. Och hämtar den inte först på onsdag, rätt skönt att slippa se den! hihi :) Det är minusgrader ute och jag är glad över det, min mp4a ligger också hemma hos Macke så det blir musikfritt. Bortsett från det, skolan snart. Tvätta växellådan som kommer från skroten som Danne och jag ska plocka isär, längtar! Sen slutar jag två och vet inte hur jag ska komma hem, great!

Skriver mer när jag kommer hem också, kom ihåg att jag snart åker till Norrland på lördag och då kommer jag inte kunna skriva så ofta. Men kommer skriva "dagbok" som jag lägger upp här på bloggen så fort jag kommer hem!


en bild på Vildis jag tog igår när jag var ute på promenad med kissarna :)
Ha en bra dag alla!


Godnatt!

Nu ska jag hoppa ner i min säng med alla fyra täcken och fyra kuddar. Imorgon är det en ny vecka och sista veckan i skolan innan lovet börjar. Mitt lov börjar med 11-12 timmars bilresa uppåt i Sverige. Förhoppningsvis massor av bilder också. Tråkigt att det är ett sånt milt väder däruppe, var inte mycket snö alls emot vad det brukar vara vid jul. Men hoppas bara såå mycket att vi ska kunna köra skoter iallafall, vad ska man annars göra? Jaja, nu måste jag sova. Blir upp kvart över sex imorgon och fixa iordning mig och sen ta hand om småsyskonen.

Nu har jag sagt godnatt till vänner på msn och nu säger jag det till er: GODNATT! :)

Kväller

Nu har vi lämnat Macke hemma hos sig :( Svängde in på Coop innan och köpte lite godis. Nu sitter jag och läser tidning, och läser några skvaller bloggar också. Hihi :) Vet inte mycket vad jag ska skriva nu :) Jag ska snart sätta mig och lyssna på musik på spotify, sen blir det nattinatti vid tioslaget ungefär, börjar tidigt imorgon med verkstad. Måste komma ihåg att ta med mig provpapperna hem imorgon också! Bara måste komma ihåg, tror vi hade provet på onsdag? Minne som en guldfisk :) Jag måste fixa skiva med bilder och skicka upp till Söderhamn imorgon. Brabra :)

Söndag eftermiddag

Vad gör vi? Jo, jag sitter här och kollar igenom bilder medans Macke kollar på sina favortifilmer Rambo. Själv har jag kollat på dom ett antal gånger så jag har tröttnat på dom, men inta han. haha :) Sitter och pratar med Linn på msn, saknar henne jättemycket. Hoppas att hon och jag kan ses på jullovet!

Min helg har varit rätt så bra. Vart en lugn fredag med Idol, motocross igår och fotat idag och kollat film :) Nu ska jag sätta mig och lägga in någon bild på bdb också. Sen ska jag försöka kolla på filmen med Macke, hihi.


Blir en lugn söndag

Snart ska vi sätta oss och kolla på Kill Bill nere i vardagsrummet. Jag och Kevva har spelat Truck Stimulator ett litet tag, haha! På ett sätt är jag väldigt "barn" av mig :) Men som man brukar säga "man ska vara barn så länge man kan". Macke åker hem idag, vilket inte är lika kul :( Men då ska jag sätta mig och redigera lite bilder och lyssna på musik. Kommer bli en väldigt lugn söndag idag. Vila upp sig lite. Mår mycket bättre nu än vad jag gjorde förra veckan också, och mötet imorgon kan jag inte gå på heller. Så ska prata med min lärare om saken. Nu ska jag springa ner för dom har börjat kollat på filmen nu!

Hejdå :D

SNÖ! JIPPIE

Igår kom snön som jag väntat på ett bra tag nu, även fast det bara var någon centimeter :( haha. Och stora snöflinger var det också! Så himla kul. Och nu vaknade Macke, halv tolv är klockan. Trött pojke.. :) Men iallafall innan Macke vaknade så har jag varit ute med lillebror och tre katter i skogen, gick på långpromenad med kameran. Enda gången katterna kan hållas sams :) Millie, Vildis ( min älsklingskatt ) & Timon. Nu ska jag gå ner och vara med Macke och Kevva :)


bild från igår kväll!

skriver mera senare :) Hoppas alla från en rolig söndag, sen dom som går iskolan.. BARA EN VECKA KVAR!


Motocross


en bild på mig från träningen idag, foto: z-foto.se


Motocross

Idag var vi och tränade. Även Joakim kom med, riktigt kul. Banan kunde väl ha varit bättre :) Men ska inte gnälla. Kallt var det, fast efter ett tag fick man blodet att pumpa och vart varm igen. Vädret var toppen! Blå himmel och sol. Macke körde på som vanligt och jag filmade ett tag i slutet :) Lyckad dag trots allt. Nästa helg åker vi på resa och då blir det inge cross först nästa år :( haha.

Har nyss kommit in efter tvättat min motorcykel och halva Mackes, sen fick han fortsätta frös för mycket om händerna. Tur att sand är lätt att spola bort! Sand är ju trots allt bäst på alla sätt. Ska snart hoppa in i duschen och äta sen ska vi åka hem till mig idag, blir mysa framför Robinsson ikväll, om vi får tvn att funka däruppe, glapp i kontakterna.

Hoppas ni haft en bra lördag :) Fast den har ju inte slutat än!

Idol 2009

Hejja Erik säger jag bara. Nu ska han sjunga finallåten, så bra alltså. Jag ska snart springa ner och packa crossväskan och göra klart för imorgon, ska bli himlans kul. Försöker få med mig en vän dit också :) Är riktigt trött, funderar på att lägga mig tidigt idag och vara pigg imorgon ? Haha, har packat med kameran och filmkameran också. Ska sätta de på laddning snart också :)


Skolan

Sitter i skolan och ska ha näst sista lektionen sen idrott. Jocke sitter här bredvid och spelar något sjukt spel. Macke ringde nyss och vi ska köra på lördag. Vart nervös som fan redan nu eftersom man inte kört på ett tag, önskar mig lycka till. Hoppas allt kommer gå bra iallafall :)


Mot skolan, snart

Ska snart fixa iordning det sista. Har ätit frukost, eller "frukost". En macke och ett glad mjölk, tummen upp. Har satt mp4:an på laddning så kan jag musika till vägen till skolan. Jobbigt att byta buss ): Och kommer precis när vi börjar, vilket är stressande. Idag ska jag hem efter skolan och ikväll är det idolfinalen? Tror jag :) Hejjar på Erik! Men nu måste jag kila iväg, ha en bra dag så hörs vi senare.

Vem hejjar ni på Erik eller Calle?

Natti

Nu ska jag gå och lägga mig och sova, sen skolan imorgon. Och nu pratar jag med Macke i telefonen, ska fixa sak till honom imorgon. Satt och tänkte på att jag vill ha sommar och vart som det var denna dag jag tog den här bilden! Bild på Anton Jakobsson


bästa vän där.


Torsdag kväller

Fortfarande himlans trött. Sitter och kollar på IceAge3 för sjuttioelfte gången :) Något man blir glad av. Imorgon är det fredag och då får jag träffa Macke igen, saknar honom. Det är även luica i skolan imorgon, halv tio. Sen verkstad, sen matte och sen idrott sen slutar vi. På måndag blir det lång dag för mig. " Möte " klockan 15.00, sen hoppas jag att jag få åka hem till Macke då, eller om han kommer till skolan. Skulle vilja att han är med :) 

Vet inte vad som händer i helgen. Får se imorgon :)  

savior

Nu är jag hemma igen. Skönt, fast endå inte. Skolan har väl varit helt okey idag, haft huvudvärk som bara den. Och inte är det bättre nu. Sitter och lyssnar på musik och vill sova. Men får inte sova, för då somnar jag inte inatt och det vill jag för en gångs skull göra nu. Menmen! Nu frågade lillebror om jag vill ner och spela med honom, ska göra det och tänka på annat. Skriver mer senare.

Hoppas ni hade en bra dag!


Vad ska man säga?

Sitter uppe till tolv om nätterna för att jag inte kan sova, det är inte bra. Låg och kollade på tvn till tolv inatt sen ska man gå upp halv sju, jag vet att det inte är bra. Men vet inte vad jag ska göra åt saken, går jag ocg lägger mig tidigare så ligger jag och är vaken till cirka tolv iallfall :( intebra! Haft världens mardrömmar på sista tiden också, kanske är det för att jag tänker mycket bara?

Jag ska snart kila iväg till bussen, den går 08.22. Klockan är typ fem i nu. Pelle sitter här i mitt knä och surrar som vanligt. Ska hem efter skolan idag också, hoppas jag klarar mig igenom skoldagen bara. Mår inge vidare idag. Måste kanske kolla upp det, ska hem och sen höra med pappa.

Hoppas ni får en bra dag!


Onsdag kväller

Nu sitter jag och M och lyssnar på Billy Talent - fallen leaves. Snart bli det sova också, ska upp tidigt imorgon :( Det gillar vi inte. Tog mig nyss en god äggmacka, haha. Men nu ska jag stänga av datorn och fixa lite, ville bara säga godnatt!

Lunchdejt imorgon med syster i skolan. Imorgon blir en rätt så lugn dag också, sen är det fredag och sen helg igen. Känns som det vire helg nyss :| Menmen Godnatt alla :)

full strike

Sen jag skrev sista inlägget cirka 1 och en halv timme sedan har jag sovit. På mitt egna sätt, nämligen tvärt över sängen. Kan inte bli bättre, hade Pelle bredvid mig som surrade som en dieselmotor. Efter jag vilat/sovit tog jag mig en kall vit full strike från kylskåpet. Den enda "energidrickan " jag dricker eftersom den vita full striken inte har taurin i sig. Dricker inte drycker med taurin i om ni inte visste det redan. Tur att man har en pojkvän som får såna full strike också. 

Nu ska jag spela Bike Champ på jesper.nu tre banor kvar! Haha :) 

trött som bara den!

Idrottsdag idag som sagt, det gick bara bra. Var med på volleybollen och lite innebandy som jag sa. Gick inge vidare bar för våran klass, fp1c. Spelade lite pingis och var på tjockmattorna lite då och då. Pratade med Jocke lite då och då med. Hans klass tror jag vann! Slutade dagen vid halv två sen gick jag ner på banken och tog ut mitt ID-kort, haha.. måste erkänna att jag såg lite rolig ut. Fast inte så konstigt, tog i sådan automatsak och pappa stod utanför. Sen åkte jag hem till M och nu är jag här. Ska faktiskt lägga mig och sova ett tag nu, mycket trött.

Den 16e januari åker jag på kryssning med famlijen + pojkvänner. Längtar något som bara den dit, ska bli himlens kul att åka på kryssning igen. Ska inte släpa med mig systemkameran får bli någon simpel digitalkamera.
Hoppas alla haft en bra skoldag/arbetsdag eller bara slödag :)


Hoppas på motocross i helgen. Ska prata med pappa också, dubbdäcken ska på snart. Vill ha sommar, mycket roligare. 2010 - kommer bli ett grymt år. En till sak jag längtar till :)


wiho :D

Idag har jag rensat näst intill hela rummet, känns bra. Men ännu inget usb-minne är funnet :( haha.

Ser ni vad litet mitt rum är! Haha, nu är det iaf städat och klart. Känner mig duktig :) Imorgon är det idrottsdag och jag ska spela volleybolly som jag råkade säga idag. Efter idrottsdagen åker jag hem till M och ska sova kvar där till onsdag. Sen kommer jag hem igen.


jag gillar grönt! gillar min fondvägg gör jag med :)

Anton Jakobsson, bv


Snart mot skolan

Har precis gjort allt jag skulle, packat upp väskan, bäddat sängen, städat lite :) Har hittat mitt teliakort också, så det är mycket bra. Nu är det bara usb-minnet jag vill ha fram.. har varit borta länge och får panik bara jag tänker på det. Alla bilder, alla minnen.. Måste leta igenom under sängen i alla kartonger, alla väskor, alla jackor och garderoben. Vill ha fram den, usch. Känns förjävligt att det är borta, vi ses bilderna jag tagit för två år sedan då Macke och jag vart tillsammans. Jag ska alltid vara bra på att slarva bort saker ): Måste fråga där nere om dom sett den.

Men iallafall så ska jag snart få skjuts till skolan. Börjar om en timma med svenska. Dagen idag har trots allt börjat bra :)


God morgon!

Kunde inte sova längre, kände att jag sovit klart. Haha, somnade runt halv ett inatt. Kunde inte somna.. Men nu känner jag mig mycket piggare och gladare. Idag blir en skön dag, ca fyra timmars lektioner sen hem. Idag ska jag försöka fixa om hemsidan också, ska snart fixa andra saker också. Just nu sitter jag inne på facebook och kollar runt lite (: Ska gå och fixa iordning mig om tio minuter, sen äta frukost och sen gå/åka till bussen.. vet inte riktigt än.

Nu är det inte längt kvar till lovet. Blir 10-11 timmars bilresa och sen skoter hela dagen, och förhoppningsvis ska jag fota massor också. Och eftersom M ska med så kommer allt bli mycket roligare, minns hur kul vi hade förra julen där uppe, fast det är inte kul att åka pulka efter honom. Hhihi, fast det är kul att han honom i pulkan, ge igen lite bara :) Även den gången kollade vi på skotercross för första gången, rätt så roligt. Men mörkt och kallt bara! Hoppas jag får det lika bra den här gången :)

Ha en bra dag så skriver jag när jag kommer hem igen :)


En ny dag imorgon

Pratade nyss med Macke i telefonen, saknar honom. På onsdag träffas vi igen och det ska bli så himla roligt. Jag ser fram emot imorgon, en ny dag och en ny början för gott humör. Skoldagen är inte alls jobbig och på onsdag har vi idrottsdag.. tyvärr skrev jag upp mig på innebandy och volleyboll så det ska bli kul och se. Men var tvungen att skriva upp sig på något iallfall! :)

Ska snart gå och lägga mig och läsa Du&Du&Du.

God Natt allihopa!

Måndag kväll

Har nyss tagit ett bad, varmt och skönt. Ska snart kolla film också. Men för övrigt tänk vad mycket man kan tänka. Man borde inte kunna samla så många tankar på samma gång. För då blir allt bara krångligt! :(

Sitter och lyssnar på favoritlåten på spotify just nu och hoppas att jag kan tänka på något bra och glömma alla onda tankar. Men utan sin bästa vän som alltid varit där är allt inte lätt och jag önskar jag kunnat hålla hårt om dig, att jag släppte dig var för din skull inte min.

Imorgon har jag sovmorgon till tio i elva, så himla skönt. Måste säga att jag suttit och kollat bilar på blocket. Efter 25 sidors tittande på Volvo 240 och dess tillbehör så önskade jag att det fanns 100000000 sidor till. Hittade en ritkigt fin bil jag vill ha :) Volvo240, fina saker enligt mig.


Volvo 240 GLT i Kiruna


sommar jatack!


 En bild jag tog i sommras hemma hos mig
Jag vill ha sommar, inte sånt här tråkigt väder. Regn, som gör att skor och strumpor blir dyngsura :( Men jag överlever ju iallfall :) vill ha crosstävlingar. VM, Dalacrossen. vill ha crossträningar. Söderhamn. Jag längtar till sommaren kommer igen så man får åka uppåt och träna och träffa alla.

Tror det är rätt många som håller med mig :)


Mjölk och bulle

När jag kom hem från skolan tog jag mig en bulle med en stort glas mjölk. Och nu sitter jag här och lyssnar på Ne-yo - so sick. Sitter och pratar med Viktor på msn också, och snart ska jag koppla inte bärbara hårddisken och kolla på IcdAge3 igen.. så himla bra film :)

Ska fota lite idag hade jag tänkt också! Så någon bild hamnar nog här under kvällen :)

Ha det bäst!

mot skolan

Nu ska jag snart pallra mig till skolbussen för att byta buss till linjebussen senare. Känner inte för skolan idag, önskar att det kunde vara lov fast endå inte. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på lovet efter vi kommit hem från Norrland. Jag ska försöka vara med Linn någon dag också! Saknar henne mest, tycker synd om henne som slog sig så mycket på tävlingen i lördags :(

Btw, om jag inte sa det förut. Min mobil som jag tappat bort låg i Mackes jackärm.. hahha!

Ha en trevlig måndag så ses vi efter skolan :)

God natt!

Nu ska jag lägga mig och sova och sen vakna upp utan träningsvärk ( hoppas jag ). Borde inte få det! Skriver imorgon då jag får chansen, imorgon bitti eller någon rast i skolan och sen skriver jag såklart när jag kommer hem, hur jag nu ens kommer hem imorgon efter skolan :( haha.

It's really good to hear your voice saying my name
It sounds so sweet
Coming from the lips of an angel
Hearing those words it makes me weak


Linn Jonsson, tack för att du finns. Du är den bästa <3 snart är det lov och jag hoppas vi ses då!

GODNATT ALLIHOPA :)


hemma igen

Nu är jag hemma på landet igen. Måste säga att passet på Friskis&Svettis, så himla kul! För att vara första gången var det ritkigt skoj, inte så himla jobbigt men inte heller lätt va det. Tappade bort sig lätt av alla kombinationer, men jag överlevde :) Ska fixa halvårskort så småningom också, var med Linnea och hennes mamma där och min mentor Pia var det som höll passet, Pia är även min svenskalärare :)

Min helg har varit helt okey må jag säga. Och nu är det två veckor kvar till lovet, ska bli skönt att åka upp till norrland för att tillbringa många och långa dagar ute. Hoppas på minusgrader och sol, mycket skoter och bara ha roligt.

Imorgon börjar skolan igen och jag ser fram emot att forstätta mecka med dieselmotorn, om inte annat måste jag svetsa imorgon. Får se vad vi hinns med :)

Nu ska jag ner och äta mig mätt sen ska jag nog kolla igenom lite bloggar och sen gå och lägga mig och sova!

Hoppas alla haft en trevlig helg och så önskar jag er en trevlig måndag ( måndagar är ju alltid roliga! visst.. )


en bild på Victor Bengtsson från Mafi Cup


Life is a highway

Jag har bestämt mig, kommer någon gång snart byta namn på min hemsida. Tänker inte avslöja mycker mer ännu. Kommer inte bli inriktat bara på foto/mx utan den kommer dessutom bli lite mer personlig av sig. Jag kommer självklart fortsätta fota och lägga in bilder på den nya hemsidan också, men jl-foto.se var inte riktigt mig grej :) Ser fram emot en ny start! Hörs senare om den saken!

Ikväll åker jag hem till mig och ska skriva ut lite bilder, ska prata med far om nytt förslag på hemsidan också! Men nu ska jag springa ner två våningar och kolla vad Macke har hittat på :)


Vissa personer kan verkligen sjunka lågt.


Hos mor!

Macke och jag cyklade hem till mor ett tag. Och när Macke skulle ta på sig jacka, då trillade min mobil ur den. Rätt skumt ställe :) Ska göra om hemsidan när jag kommer hem också, ändra design helt och hållet..

Ikväll ska jag iallfall åka och träna med en kompis, så bli intressant och se hur det går :)


lillasyster Nelly i Mackes hjälm :)


Lyckad början på dagen :)

Har lyckats slarva bort min mobil. Fast har säkert lagt den på något ställe där jag inte kommer ihåg bara. TänkTänkTänk! Inte bra :( Ingen batteri så jag kan ringa heller, vet att jag gick ur bilen igår kväll med sakerna sen gick jag till hallen sen gick jag upp. Hmm..

Sitter och lyssnar på Billy Idol för annars, Dancing with myself & Hot in the city :) men borde leta vidare nu. Önska mig lycka till!

God morgon!

Min sovmorgon varade inte längre än 08.40.. Haha. Idag vet jag inte riktigt vad Macke och jag ska hitta på, han ska iallafall tvätta sin bil och jag ska skriva ut lite bilder. Men resten av dagen vet jag ej, kanske borde kolla vad Kajmo & Louise gör :) Kom på att jag ska försöka få tag på Linnea, vet inte hur hennes namn stavs :( Men iallafall, så frågade hon om jag ville följa med och träna ikväll! Och det är klart jag vill :) Så ska ladda min mobil snart och sen skriva till henne.

Skriver mera senare! :)

På tal om Norrland..

Så kommer jag försöka skriva "dagbok" som jag sedan skriver här i bloggen! Hoppas ni forsätter läsa innan och efter lovet bara :)

Gone in 60 seconds

Det är nog världen bästa film ( om man är lika bilintresserad som mig eller mer ). Tror aldrig jag sett en sån bra bilfilm, mycket spänning. Måste erkänna att Ford Mustangen 500GT ( Elenore ) är den snyggaste bilen jag vet. Önskar att jag kunde få en sån vare sig leksaks bil eller riktig. Haha :) Får satsa på leksaksbilen! Jag är himlans trött efter 60 mils åkande idag, ska lägga mig tidigt idag och försöka sova länge!

Min bästa vän ligger på sjukhuset, och jag önskar jag kunnat vara där nu :( krya på dig!

Imorgon är det söndag och sen börjar en ny vecka, sen efter den veckan är det en vecka kvar tills vi åker till Norrland. Macke har bestämt sig och han följer med, jag ser fram emot att ha alla roliga skoterturer och alla roliga stunder då man åker pulka efter skoter, fisketävling & snöbollskrig. Det enda tråkiga är att jag inte kommer kunna skriva i bloggen :( Har inge internet där uppe, men kommer börja skriva så fort jag kommer hem därifrån, mobilen nås jag alltid på också :)

Igår skrämde Mackes pappa upp mig rejält, det hade stått två älgar, en ko och en kalv vid deras tomt och nu vågar jag inte gå ut ensam! Lyckat!

hoppas ni haft/har en trevlig lördag!

Hemma igen!

Min lördag ha varit toppen! Vi åkte runt nio imorse och kom fram vid 12. Sprang in på dollarstore snabbis innan också. Väl i butiken fick vi träffa allt det snälla folket. Och så fixade vi lite mer saker, som ni kommer få veta senare. Och jag fick även ett träningskort 2010 på Söderhamnsbanan, wiho! Bästa dagen på länge :) Efter vi varit i butiken åkte många av teamet och åt pizza, mums :) Sen åkte vi hemåt och kom hem för 20 minuter sedan!


Tack Marko, Roger & Hasse för allt!


En fredag med skoj

När jag kom hem till M lagade vi som sagt mat, med Pelle. Bästa katten ever :)



Sen har vi hunnit med att cykla till TP och vi båda har hunnit med att vurpa med cyklarna, haha. Snorhalt ute! Jag köpte mig iallafall ett par nya strumpbyxor och så kollade vi på vad jag ska köpa i julklapp. Fick några idéer :) Vi har också hunnit med att sitta och lyssna på musik i Mackes BMW, boomboom. Och nu sitter vi och kollar på Idol men ska ner och hämta glass nu! Och nu började Dukes of Hazzard, ska kolla på den nu :)

ha en trevlig fredagskväll allihopa!


-

Har nyss kollat klart på IceAge3, så himla rolig! Har varit och köpt godis med, och sen har M och jag lagat mat :) Skriver mera senare!

Fredag, tummen upp!

Fredag har vi väntat på :) Skönt och gå halvdag, och M kommer till skolan när jag slutat så ska vi åka till godisaffären och köpa godis inför helgen, och jag ska ha godis till resan imorgon. En sak, det är jättekul att så många läser min blogg nuförtiden!

Nu ska jag fixa iordning mig lite, och packa och bädda sängen och sen äta. Sen bussen till skolan, hoppas jag kommer i tid idag. Bussarna är så sega på morgonen, precis som vissa människor. Hihi

Fick äntligen höra din röst igår, min bästa vän.
Om ord kunde beskriva hur mycket du betyder för mig.


Torsdag kväll

Ja, vad ska man säga? :) Gör inte mycket annat än att bara sitter här och kollar runt lite överallt. Måste säga att jag kommer vara med i tidningen nästa vecka, haha. Har suttit och gjort en ny sponsorbild denna gång åt Joakim Larsson


Jag vet inte om jag ska kolla på Ice Age 3 idag eller om jag ska kolla på den imorgon, svårt beslut :) Blir nog imorgon efter vi varit på godisaffären! Och Joakim påminnde mig om onsdag nästa veckan, idrottsdag. Ser fram emot det :)


Invincible

Sitter och göra ingeting just nu. Har ingeting att göra, fick följa med till TP om jag ville men orkar inte :) hihi. Har också skaffat mig en ny gammal låt jag lyssnar på. En låt jag alltid lyssnade på förut, tyvärr tänker jag inte avslöja vilken, för den är för bra. Haha :) nejdå!

Tänk att vänskap på så långt avstånd ska vara så svårt ibland.
Men jag kämpar och det är det viktigaste!

Jag vill till skolan igen, där har man aldrig tråkigt. Imorgon ser jag fram emot dagen!


Ugnspannkaka

Snart blir det mat, längtar! Så himla hungrig..

Så fort jag kom hem tog jag tag i kameran och fotade lite, kände hur mycket jag vill ha sommar och alla crosstävlingar just nu.

Imorgon slutar jag tidigt och tänkte ut och fota lite då. Blir fota hemma hos Marcus, ut och hitta något fint att fota. Har en bra idé bara det är bra väder.

Sitter och hjälper min vän med någon fotouppgift han har, eller jag försöker iallafall :)

Mot skolan

Ska snart åka till skolan, börjar nio. Men vet inte när någon buss kommer så ska kolla upp det snart. Minusgrader ute och jag ska gå från bussen till skolan, är en bit men orkar inte åka in till stan för att byta buss bara, rätt slött! hihi :) Marcus sitter här bredvid och håller på, rolig pojke. Och pelle sitter och slickar rent Marcus glas som han hade fil i. Bortskämd kisse det där!

katten har till och med egen plats i sängen där han sover varje dag. Helt sjukt :)

Efter skolan blir det hem och inte göra någonting, har teori i skolan idag med så det blir inte mycket plugg, tummen upp!

Hos Westergren

Skolan idag var helt okey. Mycket sitta och lyssna, vilket gjorde att jag var förbaskat trött nu när jag kom hem till mitt andra hem.

Måste berätta en sak, fullmånen lyste upp rummet. Jag kollade ut och såg hur ljust den lyste på frosten som fick marken, träden och till och med busstaket att blänka. Så himla fin bild. Minusgrader är det inte fel på!

Fått många som läser på sistone, rätt roligt :)

Om 40 minuter börjar det bra på kanal 5 som jag ska roa mig med och sen blir det nattinatti.

ändrade planer

Vill ha fredag imorgon, synd att det är torsdag bara. Och jag måste börja köpa julklappar snaaart! Blir galen för att jag orkar inte ens göra det, hihi.


Upp tidigt

Blir åka tidigt till skolan idag :( Var så himla trött imorse så jag vet inte vad jag skulle ta mig till, tog en halvtimme för mig att gå upp från sängen. Jippi.. Jag hoppas på en bra dag idag iallfall. Efter skolan ska jag kolla på den nya American Pie också :) 

Saknar min vän väldigt mycket, du vet vem du är. Hoppas vi ses på jullovet! 

LördagLördagLördag

Skriver mer efter skolan!

Tisdag eftermiddag/kväll

Sitter här och lyssnar på Crossfade - Disco. Så himla bra låt! Jag har absolut ingeting att göra, har gjort klart det jag behöver göra klart. Imorgon är det onsdag, den dagen i skolan som tar mest på krafterna. Engelska, Matte & bild på förmiddagen. Måste göra en valfri bild hemma också, tur att jag kom på det nu. Tummen upp.

Efter skolan imorgon ska jag hem till Westergren att tillbringa dagen där. Så mycket bäst :) Jag längtar tills helgen, den kommer också bli bäst.
LördagLördagLördagLördagLördagLördag

Jag kan inte tänka mig att det är julafton snart. Ingen julkänsla alls, kanske borde pryda mitt rum med mina tomtar så jag kan försöka få lite julkänsla i mitt rum iallafall, haha.

Att sitta på crosshojjen och köra, finns absolut inget bättre. Man tänker inte på någonting. Man glömmer omgivingen bakom sig och bara kör bort alla känslor och tankar. Att känna adrenalinet öka, alla borde pröva motocross någon gång

Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Efter skolan åkte jag ner på staden och hälsade på M sen var jag tvungen att gå till gymmet och när jag kom dit var pappa klar så det var bara att åka hem. Måste säga att det är fruktansvärt kallt ute, minusgrader :( Frös fingrarna av mig när jag stod och väntade på bussen vid skolan.

När jag kom hem hade jag fått brev av Mikaela, tack så jättemycket!


1 december

Känns verkligen inte som om det vore julafton snart. Och snön, vart har den tagit vägen? Den borde komma och hälsa på snart tycker jag. Antagligen ska det vara massa snö eller sol. Inte regn eller slask!

Vet inte varför jag gick upp nu, när jag har sovmorgon. Alltid jag att vara morgonpigg, rätt positvit enligt mig. Idag ska jag hålla mitt tal om M i 3-5 minuter. Och jag känner att jag är lite nervös för det.

Efter skolan blir det hem och försöka plugga eller hitta på någonting idag kanske. Måste ner på staden och handla julklappar snart, men vill inte gå ner på staden när det är mörkt ute.. lite läskigt tycker jag :( Så får väl se till att jag hinner i helgen. På fredag ska jag till stora godisaffären, lördag skulle vi kanske åka till Söderhamn. Och söndag vet jag inte vad som händer :)

Jag är så sugen på att köra cross nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till!


RSS 2.0