Måndag kväll

Imorgon ska jag hålla tal för hälften av klassen. Tycker inte om att stå längst framme i klassrummet och prata. Och vad jag ska prata om, jo jag ska prata om Marcus. Man skulle prata om något som betydde mycket för en, och då vart det välja mellan någon familjemedlem eller Macke. Och jag har mest saker att berätta om Macke tror jag, önska mig lycka till! Kan behövas

Om ungefär en timma börjar Ullared, och sen CSI. Måste kolla på det, så himla bra :)


Julafton om 25 dagar

Imorgon är det första december vilket menas med 24 dagar kvar och att julkalendern börjar. Haha. Jag har suttit stort sett halva eftermiddagen efter skolan vid datorn nu och letat julklapp till Marcus. Så himla svårt, men ska nog kunna hitta något. Förslag?

Sovmorgon till tio i elva imorgon, skönt! Och halvdag på fredag, ännu skönare.


Hemma efter skolan

Nu har jag kommit hem efter skolan & worldclass. Efter jag fixat mtt på gymmet satte jag mig utanför och väntade på far. Måste säga att guiness rekordbok har rätt sjuka rekord. Haha, fick mig några goa skratt för mig själv :)

Nu hjälper jag pappa med maten medans han är och säljer fälgar. Ska sätta mig och plugga Diesel senare :)

ha det trevligt!

God morgon

Sitter och lyssnar på musik just nu och ska börja fixa iordning mig för skolan. Har lust att ligga kvar i sängen istället :( haha. Tror många håller med mig. Efter skolan ska jag ner på WorldClass, sen plugga.

Hoppas alla får en trevlig måndag! :)

Tv-tajm!

Om cirka tjugo minuter börjar Enam Hemma, så himla rolig film :D För övrigt sitter jag och spelar Guitarhero vid msn med Andreas, men det går inge bra för mig. Kommer inte ens 5% på låten innan jag förlorar. Haha

Ska lägga mig i sängen snart, läsa lite innan filmen börjar.

Marcus W, 2år och 5månader idag. Underbart

Hos Westergren

Nu är jag tillbaka hos Westergren igen. Jag ska snart sätta mig vid min dator och msn:a lite. Imorgon börjar skolan igen och jag ser fram emot en lång och rolig förmiddag på verkstaden. Ska avsluta elchassikursen och börja med dieselkursen imorgon, sen har jag bara svets kvar :)

Hoppas alla ni har haft en trevlig helg :)


Städa rummet

Har tillbringat en del av förmiddagen på rummet, städat såklart. Ska tydligen komma främmande idag eftersom Kim fyllde i fredags. Har till och med fått en ny kompis på min hylla i rummet. En leksakscross ( Ricky Carmicheals ). Haha (:


För er som inte vet är jag ett stort fan av Travis Pastrana som ner ser på Monster Trucken står det #199 Travis Pastrana + att jag är en samlare på leksakscrossar av alla slag som; Carmicheal, Villopoto, Pastrana :) Haha


Ännu en tråkig söndag

Igår var jag som sagt på bio, New Moon. Så himla bra film :) Fast kanske lite dåligt slut! Efter bion åkte vi hem till mig och åt tacos med familjen, sen Robinson på kvällen.

Nu sitter jag har 08.23 och funderar på vad man ska hitta på idag. Ser ut att vara dåligt väder idag med, så ut går det inte att vara. Fast får hoppas på bättre! Måste också säga att min arm har fortfarande svullnaden kvar, undra när den försvinner?

Den 5e åker vi uppåt igen, till Söderhamn. Finns inget bättre ställe att tillbringa en dag eller en helg på.

Ha en fortsatt trevlig söndag allihopa!

Regnväder

Idag går Kattcupen i Vingåker men vi ska inte dit. Denna helg vart en vilohelg och istället har jag bokat bio för mig och Marcus. Måste säga att jag har fortfarande ont i armen och det har varit en sleepless night igen.. Vet inte riktigt varför jag gick upp så tidigt nu :) hade inget annat för mig, ska vänta tills dom andra här på övervåningen vaknat så vi får spela nya Guitar Hero som Kevin fått för han sålt jultidningar, kanske något man ska passa på och göra nästa år? Får se :)


Hassescrosstillbehör

Nu ligger en bild/länk längst nere i bloggen för Hassescrosstillbehör!

10 % rabatt på 24MX

Kontakta bara mig innan du köper något! :)

Idag kommer mina nya dekaler hem. Tack pappa! Dom sätts på efter vintern.

Måste berätta att jag vart lite dålig av vaccinet igår. Huvudvärk, ont i armen och svider i ögonen. Men det får man ta, hellre det än att få svinsjukan.

Imorgon fyller lillasyster Kim år. Så efter skolan blir det hem och ha kalas antar jag. Kommer inte vara med och spela innebandy imorgon, får sätta mig på spinningcykel och träna lite kondition istället. Och sen blir det bio på lördag! Gissa vilken? Justdet, New Moon!


Hos Westergren

Idag har jag tagit sprutan på Svinsjukan. Usch, minns hur nervös jag var när jag stod i kön. Men nu är det gjort och jag längtar efter att vakna upp imorgon bitti. Hoppas på att jag inte får någon biverkning, ingen feber i allafall. Det orkar jag inte :) Men annars bortsett från sprutor så dagen i skolan idag, flöt på som vanligt!


Nu ska jag sätta mig och läsa igenom att kändisbloggar. Kissie, klockren eller inte? :) Har man inte mycket annat för sig så kan man ju sätta sig och läsa lite bloggar. GossipGirl-bloggen, himlans kul och läsa! Haha :)

Jag hoppas på motocross i helgen.


Tillbaka till skolan

Börjar tio i elva idag. Vilket är hur skönt som helst, slutar tre dessutom. Ska hem och fortsätta fixa några kort och sen försöka få tag på Z angående helgen som kommer :)


En bild från stubbracet hos Fredrik Karlsson, känner hur det rycker i fingrarna vill bara ut och fota nu!

Sponsorbild

Detta är vad jag roat med idag, då jag inte varit hemma hos Marcus :)


VM i Uddevalla 2009

Jag vill ha vm igen. Nu har jag varit där två år irad och jag hoppas på ett tredje! Och då blir det förhoppningsvis lite mer bilder också :) Varmt väder, jatack!

En bild från vm förra året, finns fler på hemsidan www.jl-foto.se :)

Inget annat än måndag imorgon

Efter en helg med motocross, fotande, kompisar och allt så är det måndag imorgon. Men jag är ledig :) Så himla skönt. Och så tänkte jag lägga upp lite bilder på en lekandes Tim Blomgren!




Good morning!

Klockan är 08.33 och jag är redan uppe. Förstår inte hur morgonpigg jag kan vara ibland. Sitter och lyssnar hur katten bredvid Macke snarkar, rätt komiskt. Idag åker jag tillbaka hem till mig, ska ner på staden med Far imorgon :)

Min helg har varit helt superbra, Louise&Kajmo på kvällarna. Film som vanligt :) Och igår vart det cross och fotade pojkarna också. Fick ett par härliga trixbilder på Tim Blomgren också.

" Jag påbörjade mitt andra varv på banan, kände hur det flöt på hur okey. Minns hur lättnad jag var när jag kommit förbi de jobbigaste/tråkigaste biten på banan. Precis när jag kommer ur kurvan står en crossåkare och visar att man ska sakta ner. Det första som kom upp i mitt huvud " åhnej, inte han inte du ". När jag kommer över knölen ser jag hur du och crossen ligger i uppfarten på hoppet. Jag gasar på och vill fram till dig så fort som möjligt. Minns hur jag tappade suget när jag fick se hur du såg ut..

Det värsta som finns är när någon du känner väl kraschar, rädslan kryper på en snabbt bakifrån och man vet inte vart man ska ta vägen.
 "


Life is a highway

Efter tråkiga händelser på banan idag fortsatte jag och Fredrik att köra. Sen efter träningen åkte vi hem till Marcus och tvättade alla tre hojjar och sen pizza och sen glass och sen film. Och nu sitter vi här och pratar om någon cup Marcus kört i Danmark. Dom diskuterar hans pokaler han har på väggen här. Och snart ska Fredrik hem också, ner och lasta på hans hojj som står här nere.


Fredrik Nordin på bild!

Funderar på att lägga in bilderna på hemsidan, en Mixed-mapp från dom olika träningarna på sista tiden :)


Snart iväg på träning!

Gick upp nyss och satta mig här för att kolla mailen. Snart blir det frukost, sen ner och packa ihop allt sedan vänta på att Fredde kommer för han ska ta min cykel på hans släp. Har inte kört på tre veckor ungefär, känns underbart att få sätta sig på suzukin igen. Och fint väder ser det ut att vara idag också, solen börjar komma upp och himlen är blå. Kan det bli bättre? :)


jättegammal blid. Hade nästan precis fått 125an där :)


Hos mor!

Sitter hemma hos min mamma för första gången på ett tag. Följde med och henne och hämtade Nelly. Och det första Nelly skriker när jag kom var " Stoooorasyster ". Och nu är hon väldigt glad att jag och Marcus kom hit. Vi har lekt med kissen och hunden här, så himla roligt!


min coola Nelly och hunden Fiffi!


och unghanen Felix, suddiga bilder! Men dom funkar ändå :D

Louise ikväll, ja, jag hoppas det!

THE E.N.D ( THE ENERGY NEVER DIES )

Fått många läsare på sistone såg jag :| haha!

Detta inlägget är ju inte allt så nödvändigt. Men har inte mycket annat att göra. Jag vill inte ha jul. Jag vill bara ha sommar just nu med cross. Jag längtar tills snö har kommit och försvunnit. Dubbdäcken åker av och sommardäcken på, lera som dammtorrt. Ge mig sommar bara!

Känner att jag har överskottsenergi just nu. Kanske borde gå ner och träna lite. Eller ut och cykla kanske? I regner? Ja, underbart!


Glöm inte att kolla på mina bilder på hemsidan. Har inte lagt upp något nytt eftersom det inte hänt något nytt. Får hoppas på bra väder i helgen och motocross. Antagligen träning eller tävling, vet ännu inte.


Ledig i fyra dagar nu!

Så himla skönt att vara ledig i fyra dagar nu. Denna vecka har varit en tuff vecka, inte precis min vecka. Haft lite otur hit och dit. Men iallafall var det Öppet Hus på min skola igår, gick väl sådär. Gick inte precis att jobba när det var så mycket folk överallt. Och vill tacka mina klasskompisar att dom fanns igår, dom är bäst! Men iallafall, var i skolan 12 timmar igår, tummen upp! Efter skolan åkte jag till Marcus, och nu sitter jag ensam hemma hos honom och spelar favoritlåten just nu!

 

Cause I know You love her more than I could love her. You've already given more than I could offer, So I put my hope in You  


 


Dags för film!

Är hos Marcus och har nyss käkat lite, ingen toppendag i skolan heller. Kunde inte hålla men koncentrerad ordentligt. Ingen aning varför, kanske för att jag var lite för trött eftersom det vart en sleepless night. Så himla varmt i mitt rum! Nu ska jag och Mackie kolla på Bäst Of Dag-Otto :) imorgon är sista skoladagen för veckan, känns underbart!

Motocross!

Idag vart jag frågad av en god vän om jag vill följa med och köra i en grusgrop! Och självklart vill jag det, om inte jag ska åka iväg och träna med Marcus någon annanstans. Har inte kört cross på två - tre veckor nu! Sista gången var uppe på bästa banan. Då flöt allt på och det gick hur bra som helst :) Längtar tills det snart har frusit på och dubbdäckena hamnar på fälgarna då hoppas jag på att köra ännu mera.


En bild på min käre pojkvän Marcus :)

Vilken är eran favortibana? :)


Ännu en tisdag

Att vakna av att lillebror stampar i trappen är nog det värsta som finns. En orsak varför man blir sur på morgonen :) tummen upp! Bortsett från det har jag drömt en läskig dröm inatt, som vanligt. Alltid när jag sover med fötterna utanför täcket drömmer jag mardrömmar, skumt.

Börjar skolan tio i 11 idag. Svenska/fyrk idag. Ska dessutom skriva lite på morgonen
" Sammanfattning om tre fordonsteknik sidor på Internet "
Ska bli kul :) Kanske dessutom hinner börja med ny kurs idag, hade tänkt och ge mig på Golf-motorn med Lucas. Sen har jag bara fem kurser kvar sen får jag börja med nästa block!


Frågor!

Under dagen har jag fått tre frågor och tänkte svara dom här.

1. Hur känns det att vara tjej på fordonsprgrammet?
Svar: Känns nästan precis som vanligt. Själv trodde jag att jag skulle bli utstött. Men kom verkligen in i klassen bra. + att det går två andra tjejer i min klass. Så tveka inte på fordonsprogrammet, Just go for it!

2. När träffade du din pojkvän för första gången?
Svar: Om man räknar första gången vi var så var det i mitten på Juni 2007. Annars hade jag redan 2005 lagt märke till honom ute på crossbanan. Men inte först våren 2007 lade han märke till mig :')

3. Favorti att fota?
Svar: Självklart motocross, älskar att springa med kameran i hand på crossträningarna/tävlingarna då jag själv inte kör. Man kopplar bort så mycket i huvudet och tänker bara på det man ser genom kameran

Jag kommer att fortsätta svara på frågor, så länge dom inte är oseriösa eller för privata.

/ JL




Börjar likna något nu!

Hamnade lite reklam på sidan på bloggen också. Men ska försöka få dom att ligga utanför " bloggen ".


Nu väntar jag på snö och vinter

Haha, inte många som läser det jag skriver just nu bara för att ingen veta ännu att jag skriver på den här bloggen :) Kommer publicera den när den har blivit klar. Försöker komma på någon färg som blir bra, tyvärr vart det lila lite för " tjejigt " och tänker byta till någon annan färg :)

Måste bara säga att jag längtar till vintern just nu. Vill ha snö och motocross!

Crazy purple

Eftersom jag själv är galen i just färgen " carzy purple " så hade jag funderat på om det är just den färgen jag ska använda och designa med (: Vet inte hur många gånger jag sagt till mig själv att jag vill ha en bil i just crazy purple-färgen, haha.

Ingen cross idag :( dåligt väder och inga banor öppna. Jag har pratat lite med Louise, kanske blir bio om det går för dom två :)

Jag försöker och försöker

Få bloggen att "funka". Tyvärr så måste något ha hängt sig så att det inte fungerar. Kan inte ändra textstorlek eller fixa profilbild. Förstår inte hur det här ska gå :) Men jag ska endå inte göra något speciellt idag vad jag vet nu så jag kan ju hänga här framför datorn istället!

Skriver mera senare!!

www.JL-FOTO.SE

Glöm inte att gå in på hemsidan! Byter ut bloggen där mot den här så småningen om :) Finns lite mer "designer-saker" på blogg.se

Blogg till blogg!

Har skrivit blogg på min hemsida nuförtiden men funderar att börja skriva på den här igen? Får se vad som händer, först och främst vill jag ha bort profilbilden som jag inte får bort vilket är smått irriterande. Haha!

RSS 2.0